Wednesday, August 25, 2010

Home » » kad kahwin - dah ambik...

kad kahwin - dah ambik...

salam..
selamat petang..

minggu lepas kan aku sibuk la dok canang nak pegi amik kad kahwin..
kecoh je kan..

so, sekarang ni nak kecoh lagi pasal aku dah pegi ambik kad kahwin tu..
hehe..
dapat free 50 pcs..jadik la kan..
kang kalau dapat free banyak pun tak tau nak bagi sape pulak kan..
still dalam beg plastik lagi..
aku malas nak kire ape bagai..
utk en As pun belum bahagi lagi..

kad kahwin aku kaler hitam..
saje nak bagi nampak efek mahal walhal kad aku biase2 je..
hehe..
lepas buat full payment sempat lagi pegi jumpe Sri, designer kad kahwin kitorang tu..
saje ucap terima kasih...
senang kerja dengan dia..:D
ni envelop kad kahwin aku..
nampak tak ade crown ke ape orang panggil kt atas huruf P tu..
serta merta teringat kt Qis...:D

20 comments:

  1. tik tik tik.. waktu berdetik


    .
    .


    .
    .

    tak lama je lagi.. dah sedia ke??? kawin ni byk kerja wooo.. jgn last2 minit ada yg tertinggal

    hihihi.. sj nak menTakutkan ko :D


    kad utk aku bila nak pos :D

    ReplyDelete
  2. yg lebih tu jemput akak...heee..

    ReplyDelete
  3. waktunya semakin hampir...~lalala~..nak makan nasi minyak rasa...

    ReplyDelete
  4. aloooonnnggg....x sbr plak erra nak tgk kad tu....hihihi.....dpt tgk sampul jew...nak tgk kad dia plok...hihihihi...

    ReplyDelete
  5. waaah sampul pun dah centek hehe =)

    ReplyDelete
  6. waaa...sampul pun nmpk mahal..hehehe

    ReplyDelete
  7. --> KTS
    hahahha..ko memang kan..
    ko tau tak aku punye hantaran satu hape pun tak sentuh lagi nih..huwaaaaaaaa....

    --> kak yan
    hehe..boleh je..berbesar hati kalau ade kawan2 blog nak dtg kenduri nnt..

    --> mama yatie
    mmg dah hampir sgt dah ni..haishhhh..takut sudahhhhhh....:D

    ReplyDelete
  8. --> erra

    hehhe..nnt along bagi kad ehhh..segan la nak tunjuk kad..biase je kad along ni..:)

    ReplyDelete
  9. --> nora & echah

    time kasih..kad sy biase2 je..peruntukan utk kad mmg kecik je...:)

    ReplyDelete
  10. waa..bila bole reveal penuh kad kawen tu..hehe

    ReplyDelete
  11. --> lala
    ermmm..next n3 ehh...boleh kan..:)

    ReplyDelete
  12. tahniah!
    nnt jmput farysa skali yer
    =))

    ReplyDelete
  13. envelope kad itu sungguh comell.. sangat comel.. terlalu comel.. hehe sy sukeee!! :)

    ReplyDelete
  14. Wah..congrats for the wedding !!! =D

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhhh... nk dekat dh ni.. hehehe.. congrats leenda..:) nak satu.. email pon xper.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. ololo..sweetnye..da nk kawin..nk jugak kad..
    nurul doakan linda bhagia ye..hope sumenyer berjln lancar..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute