Monday, August 9, 2010

Home » » kad kahwin...

kad kahwin...

salam..
selamat petang..
hari ni rase mcm boring je..
rase mengantuk lain macam je..
takkan la mamak tu campur ubat tido kot dalam nasik goreng tadi...
tetibe nak salah kan mamak tu pulak..
hehhe..

ok2..
macam mane weekend korang..
ok ke suam2 je..
hehhe..

aku punye xtvt sabtu ahad, macam biaselah..
bnyk xtvt keluarga je..
petang sabtu tu ade BBQ..
ahad tu just berkumpul ramai2 kt umah nenek..

haa..
lupe pulak..
sabtu pagi tu aku ngan en As pegi LH Creative..
tengok 2nd draft..
tp takde gambar la nak tepek kt sini..
rase macam malas je nak snap gambar..
belum boleh jadi blogger tegar lagi ni..
hehhe..

kitorang punye designer tu name Sri..
ok jugak la keje dia..
tp still ade jugak error sana sini..
tulah gunenye kite pegi check kan..
harap2 mata kitorang tak 'kero' mase check draft tu...
hehhe..

dah confirm dah..
maybe lagi 2 minggu lagi dah siap kot..
insyaAllah..
sekarang ni rase tak sabar nak tunggu kad kahwin sendiri siap cetak..
hehhe..:D

5 comments:

  1. --> nard

    nak tengok kad ke...sabarrrr..belum siap la dik..hhehe...

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya dipermudahkan...hehe slmt berpuasa...

    ReplyDelete
  3. amboi...sudah kenyang mkn n.goreng slhkan mamak pula ye...bijak2..hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute