Monday, August 2, 2010

Home » » kursus kahwin - DONE

kursus kahwin - DONE

salam...
meh masukkan citer pasal kahwin2 pulak ehh..
rase macam lame sangat tak de update preparation kahwin kan..
aku pun rilek je..
kalau orang yang tak tau, memang tak sangka la yang aku ni nak kahwin bulan 10 ni..
hehe..

sebenarnye aku pun gabra jugak mengenangkan preparation kahwin aku ni..
mau nye tak..
majlis bukan lagi 5, 6 bulan..
lagi 2 bulan je ni..
tolak puase..tolak raye..
hah..agak2 ade bape hari je lagi..

takpe2..
en As kate kite pelan2 kayuh...
nak kayuh ape pun tak tau..
hihi..

ni en As yang punye...

yang ni aku yang punya..tengok tarikh kt sijil tu...dah lame kan..
tapi still kt tempat kursus yang same..

lepas ni kene konsentrate kat borang permohonan nikah pulak..
tak ambik lagi pun...hehe..
HIV test maybe minggu depan sebelum puase..
pastu baru boleh antar borang nikah balik kampung..
yeayyyy...dah lame tak balik kampung ni...
rindu kt org kampung..
hehe...:D

6 comments:

  1. hehe lg 2 bulan je ek? Takpelah awk, slow2 je, xmo stress2 fikir sgt, just do everything and enjoy the process je eh~
    Chaiyokk! :)

    Btw, i follow ur blog eh. Boleh kan? hehe..
    and i've linked ur blog too.. hope u dont mind :)

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah la yek..dah nak kawin tu...

    relax..jgn kelam kabut....

    ReplyDelete
  3. balik kg makan durian pahang,pehhhh :P

    ReplyDelete
  4. --> sya

    yelah..nnt kalau kalut2 sgt pun ape pun tak jadik kan..
    ok2...boleh je..sy pun dah link awak jugak...:)
    keep in touch yer..

    --> mia

    ok kak mia...relaks n cool..:)

    ReplyDelete
  5. --> juliet

    yelah2..macam tau2 je ko ni kan..hehehe...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.....

    yg pertama...dah jumpe sijil khusus along...

    yg kedua....en. as dah selamat g khusus...

    yg ketiga....untuk en.as gak...dia pandai bhn dido...sijil khusus dido ade tulis ed (sylo)..hahahah....tipu tau...main2 je...ingat btl2...

    yg keempat....erra plak yg neves...n terharu...along nak jd isteri en.as...

    yg kelima....hepi for u all....agar semua berjln dgn lancar...aminnn... (^^,)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute