Friday, August 20, 2010

Home » » oh! kad kahwin...

oh! kad kahwin...

salam..
diam tak diam dah 10 hari kite puase kan..
kejap je rase..
kang tau2 dah raye...:)

ok2..
aku sebenarnye tengah tunggu orang LH Creative call ni..
diorang kate nak call paling lewat hari ni..
kalau diorang kata dah siap cetak, maknenye esok boleh la kitorang pegi amik..

tak sabar nak tengok kad kahwin sendiri..
ade nama sendiri atas kad tu..
harap2 hasilnye memuaskan hati..
walaupun kad aku tu takde lah grand mane pun, aku tak kisah..
janji aku happy..

aku tunggu sampai tengahari ni..
kalau diorang tak call, aku yang call diorang..
hehe..:D

16 comments:

  1. oh, ramai b2b epgi LH Creative tu.
    memang terbaek eh service dorang.. hmm, boleh dipertimbangkan ni.

    ReplyDelete
  2. --> erra

    kad along biase2 je tau..nnt dh dapat jgn kutuk pulak..huhu..

    -->lala

    awak try la pegi ushar2 dulu...bagi sy service diorang ok..:)

    ReplyDelete
  3. along : tara kisah la...janji i neves untuk u sis...hihihi...

    along : erra nak wat akt situh la...free bunting kan...kalo 1000 kad ke atas...hihihi... (^^,)

    ReplyDelete
  4. ala...soli lor...akt=kat...kikiki...ade pelat skit...kakaka...

    ReplyDelete
  5. memang ramai buat kat sini kan. i pernah terpk gak, tapi bila ok balik, dorg ni ramai customer, so takot takleh bg kita layanan VIP :D

    ReplyDelete
  6. --> erra

    ye..kalau order 1000 pcs dpt free bunting...

    ReplyDelete
  7. teringat mase buat preparation kad kawen dulu. kad kawen dah siap, sekali org tu letak date salah. kuikuikui. habis kena bambu:p

    ReplyDelete
  8. wah. bestnyaa.
    happy pengantin baru to-be ! =DD

    ReplyDelete
  9. --> mrs farizal

    don'n make me cuak...huhu..
    ehhhh..insyaAllah tak kottttttttt..
    tapiiiii....

    ReplyDelete
  10. hehe. bkn nak kasi awak cuak.
    just teringat kisah lame je:p
    hopefully semua ok, yg penting jgn stress2!:)best tau jadi pengantin. semua org jeles tgk kita..hihihi..perasan:p

    ReplyDelete
  11. klu kad kawin akak tu dah siap rase cam xlame jer lagi akak nak naik pelamin... he3x... hajar pun tumpang xsabar... ;d

    ReplyDelete
  12. g LH g awal2 pagi tau..t susah nak parking then susah nak bw kad kawen tu..berat tau huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute