Tuesday, August 24, 2010

Home » » tiket bas dah dapat...:)

tiket bas dah dapat...:)

salam..
selamat pagi..
meh nak update edisi ringkas..
hehe..
saje nak tunjuk tiket balik kampung aku..
hari tu aku apply cuti rabu ngan khamis before raya kan..
tapi tiket dah habis..
so TERPAKSA lah aku awalkan cuti raya aku...
nasib baik bos approved..
hehe...
nampak tu 7/9/2010 pukul 9.00 pagi...
hentian putra -> chini..

ooooo..ari ni dah 2 minggu kite puasa kan..
maknanye lagi 2 minggu nak raya..
yahuuuuuu....
:D

20 comments:

  1. cayok2...along....congrat....hihii....

    ReplyDelete
  2. simpan elok2 tiket tu weiyhhh..

    jgn time nak balik tak jumpa.. haru biru hijau kuning nanti :P

    ReplyDelete
  3. wahh dah terasa bahang raya bila tgk tiket bus ni

    ReplyDelete
  4. --> erra
    cayok2..hhehee...

    --> cik bucken
    insyaAllah..harap2 seat sebelah tu pompuan..senang sikit kan..

    --> KTS
    ko dah macam en As dah..hari2 tanya pasal tiket tu..letak kt mane..simpan elok2..jgn kasi hilang..huhu..

    -->lya
    nnt dah dekat2 nak cuti lagi tak semangat nak keje..sekarang ni ok lagi..hehhe..

    ReplyDelete
  5. ingatnya bas ke pahang naik kat jln pekeliling.

    ReplyDelete
  6. dah lama betul tak naik bas express balik kg..hee...

    ReplyDelete
  7. huhuhu..best lor...org ade kg...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak balik raya jugak. tapi ujung minggu ni dh balik awal. raya balik lagi :D

    ReplyDelete
  9. cik gold pon naik maraliner, tp slalu beli online...senang.(^_^)

    ReplyDelete
  10. awak... ada x online bas tiket kl-kb?

    http://improveslife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. --> juliet
    mmg biasenye kalau belah temrloh sane naik kt pekeliling..tp kg aku ni spesel sikit..ade bas sendir balik kg...hehhe

    --> kak yan
    samelah kak..naik bas time raye je..selaulunye naik kete..:)

    ReplyDelete
  12. --> erra
    ye betul..erra pun ade kg jugak..tp jauuuuuuhhhhhhhh sangat..huhu..

    --> mysarah
    samelah kite..hujung mggu ni balik jugak naik kete..nnt raye balik lagi..naik bas pulak..:D

    ReplyDelete
  13. wehhh awaiiinyer balik...hu hu hu hu...nak balik, awal jugakkkkkkkk

    ReplyDelete
  14. --> sue
    tulah pasal..takde pilihan dah..terpaksa amik cuti awal..tp balik kl ari ahad tu jugak..harap2 jalan tak jem la...huhu..

    ReplyDelete
  15. wah,,
    dh x sabar2 lg nampaknya cik asleenda kita nie nk beraye kt kg...

    ReplyDelete
  16. welcome back pahang hehe sapa kata pantai timur tak memikat ngeh3x :p ~ hehe

    ReplyDelete
  17. confirm bukan beli kat ulat tiket ek..

    ReplyDelete
  18. yeay...!! dah dapat tiket bas.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KAD RAYA

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute