Monday, September 6, 2010

Home » » macam mana boleh lupe ni...

macam mana boleh lupe ni...

salam dan selamat pagi..

aku takde apa nak tulis..
cume rase nak seligi dahi sendiri je..
patut la time nak keluar rumah tadi rasa macam berat je..
rasa macam ada barang tertinggal..
tapi bila fikir2 balik, tak ingat pulak..
adoiii..

tau tak aku terlupa bawak apa pagi ni..
aku lupa bawak kad kahwin aku..
kan aku kata nak pegi pejabat pos..
nak suruh diorang timbang kad kahwin aku tu..
nak confirm harga setem berapa..
tension betul lah..
rasa macam nak pegi balik ambik je..

huiiihhh..
tak tenang nak keje ni...
dah la mood dah tak berapa nak ade ni..
jasad je ade kt opis ni..
tapi aku sebenarnya dah ade kat kampung...
kuikuikui...:D

10 comments:

  1. ko tawin mase raye nati ek?
    besh laa

    Happy Raye!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya pengantin baru... leh ke combine cmtu ek?

    ReplyDelete
  3. --> khairy
    ehh..taklah..lepas raya la dik..:)

    --> almy
    selamat hari raye juga..boleh je nak combine mcm mane pun..:)

    ReplyDelete
  4. ko hntr virtual card dulu ... blh gak kan..

    ReplyDelete
  5. olind..bubuh le setem 60 sen..insyaALLAH sampai..kalo x cukup penerima tu yg kena bayar balance..hehe..

    ReplyDelete
  6. letak stem 60 sen..dh selamat..insyaAllah

    ReplyDelete
  7. hahaha.. mood bekerja sekarang ni confirm takde. tgh ada mood raya je..

    Selamat Hari Raya.. hee =)

    cmna la boleh tertinggal.. isk2.. kan dah jd dua kali kerja..

    ReplyDelete
  8. sabar2..tenangkan diri..hehe..esok letak dlm handbag siap2..hihi..

    ReplyDelete
  9. as alhamdullilah dah selamat tiba dah ye..

    selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute