Wednesday, September 15, 2010

Home » , » memang express...:)

memang express...:)

salam..
korang lunch ape tadi..
hehhe..
disebabkan payah benor nak carik kedai makan time raye ni, aku tibai magi cup je..
(**sile jangan tiru aksi ini**)
ni stok lame dalam drawer ofis..
nasib baik belum expired..
hehehe..
lagipun demam2 ni selera makan mmg down..
semua tak lalu..

harap2 dapat la bertahan sampai petang..
akan aku cover perut aku dengan kuih2 raye yang ade ni..
heheh..
so, ape tunggu lagi...
jemput makan...
hehe..:D

9 comments:

  1. terliur nengok maggi ni... alahai org posa... huu...

    ReplyDelete
  2. --> an

    alamak..sorry ekkk...hehehe..

    ReplyDelete
  3. isk2.. lama tak makan macam sedap. huhu

    ReplyDelete
  4. dok kunyap kuih raya ngan kacang sampai kembung dah perut nih

    ReplyDelete
  5. makan la benda berkhasiat skit time dmm2 ni.. kfc ke, mcD ke, pizza ke.. lalala~

    ReplyDelete
  6. sama la kita..mkn maggie je lunch td..alahai tu je yg de kt pantri opis..tibai je a..huhuhu

    ReplyDelete
  7. ya. mmg sgt susah nak cari kedai makan yg buka time raya ni

    .
    .

    sian aku.. hari2 makan mekdi...

    .
    .


    nak makan megi, kurang gemar laaa...

    megi tak baik utk perkembangan badan.. donat ok .. hihihi

    ReplyDelete
  8. wahh lunch megi ek...sedap lak..mlm ni nk mkn megi gak la..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute