Wednesday, September 1, 2010

Home » » pelik ke tak...:)

pelik ke tak...:)

salam..
nak tanye..
korang penah tengok ke buah rambutan macam ni..
aku 1st time tengok..
tu sebab aku nak kecoh kt sini..:D

tu pun mase balik kg ari tu..
adik bongsu aku tu cakap, ade buah moktan (rambutan) tumbuh kt dahan..
aku pun dengan rase tanggungjawab sebagai blogger, (perghhh..ayat tak menahan..macam nak mintak penyekeh je...huhu..) cepat2 pegi amik camera merah aku tu snap gambar buah rambutan tu..
pokok rambutan ni belakang dapor je pun..
bagi aku gambar ni dah pelik sangat dah..
so, what say u..
hehe..:D

20 comments:

  1. agak pelik la sebab dia berbuah dekat batang yg dah tua...

    ReplyDelete
  2. tak penah tgk lak.
    kena tanya orang yang ada kebun rambutan, baru leh confirm pelik ke idak.

    ReplyDelete
  3. salam..

    kalau tanya angah ye la memang pelik tapi benar hehehe

    ReplyDelete
  4. sebiji je ke? kot banyak bawak ke sini sikit. aku suka benda pelik gitu :P

    ReplyDelete
  5. nasib ko tunjuk sebijik je..


    .
    .



    .
    .



    .
    .
    klu sepokok, mmg aku kasi penyekeh!! bulan pose tak baik bagi aku menelan air liur tau .. hihihi


    psssttt.. aku tak tau la pelik ke tak.. sbb aku biasa tgk yg kat atas meja kat pasar malam je.. kat pokok, jrg2 tgk :D

    ReplyDelete
  6. betul pelik ni kak.. elok jer berbuah sebiji kat batang tu kan...

    ReplyDelete
  7. Salam Linda,

    penah petik dan makan lagi..tp mmg jarang bebeno belaku,,

    ReplyDelete
  8. unik gila..law jual leh dapt rm500 ribu ni...

    ReplyDelete
  9. emm...agak pelik la..tp cam dh penah tgk jek..

    ReplyDelete
  10. sebijik je..tgk gaye cam dia leh beso cam durian tuh..hahaha

    ReplyDelete
  11. nasib baik aku singgah sini malam2..kalau siang2 mau
    makruh posa aku ni..

    ReplyDelete
  12. wahhh mmg pelik! tak pnh tgk lg ni.. hehe..

    ReplyDelete
  13. serius pelik....tapi skrg kan byk jadi benda2 pelik..dunia akhir zaman..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute