Tuesday, September 21, 2010

Home » sah..memang confirm...

sah..memang confirm...

salam..
lamenye tak merapu meraban kt sini..
aku takdelah busy mane pun, cume nak menulis tu macam takde mood sikit..
tambah pulak dengan batuk selsema yang tak baik baik ni, lagilah tak de mood..

tapi korang jangan risau, aku selalu 'wujud' kat umah korang walaupun tanpa jejak..
mood preparation kahwin2 sekarang ni pun macam down sikit..
ada lagi sikit2 hal yang belum settle..

ohhh yer..
hari tu dah pegi post office dalam carrefour wangsa maju..
kebetulan nak pergi ambik cincin yang aku ubah size, singgah la post office tu..
niat nak tanye harga setem..
nasib baik kad kahwin sentiase ade dalam handbag..

sah..memang confirm harga setem untuk kad kahwin aku rm 0.80 sekeping..
alang2 tu aku beli terus..tapi still tak cukup setem lagi ni..
xora..kite serupa..harga setem lagi mahal drpd harga kad...hehe..
tapi takpelah, demi majlis yang sekali je seumur hidup ni, aku redha..
lagipun aku sendiri dah tak ingat bila last aku hantar surat pakai setem ni..
hehhe..

nilah rupe setem tu..biase2 je..beli yang dah siap..
takde tempah2 special edition pun walaupun hati teringin jugak nak buat..:)

setem dah tampal, tapi belum post lagi..
rase macam awal lagi..padahal ade lagi 3 minggu lebih je ni..
hehe..:D

10 comments:

  1. along : kirim trs je...x yah tangguh2....hihihi...erm...mhl gak erk...nak wat mcm no....kena la hntr gak....lr budget....

    ReplyDelete
  2. --> erra

    insyaAllah..esok along pos..hehhe..

    ReplyDelete
  3. leenda, sampul mcm tu mmg confirm 80sen ek?

    ReplyDelete
  4. --> farah

    boleh refer kt post yg B.P.T buat ni..

    http://mauketitle1lagi.blogspot.com/2010/09/harga-setem.html

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaaaaaa....

    nak setem gambar ko ngan en. as gak!!




    .
    .

    :P

    hihihi...

    kunanti kadmu!! :D

    ReplyDelete
  6. --> KTS

    ko tggu gmbr anak aku jelah nnt..muahhahahaha...
    .
    .
    .
    boleh kan...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  7. ko tak jemput pakai kad pon aku sanggup pegi demi abg.as,ehhhh,,demi as dan linda,ehehehehe

    ReplyDelete
  8. --> juliet

    hah..ko muncul jugak ehhh..lame mnyepi..
    .
    .
    kalau pegi kenduri tu nnt, tegur2 la aku ekkk..jgn salah pengantin pulak..hehhehe..

    ReplyDelete
  9. wah..da nak memasuki alam perkahwinan. Mesti byk persiapan kena wat kan? apa pun moga berbahagia la ye. Owh setem rm0.80 ade ek? biasa igt 50cent je.hehe

    ReplyDelete
  10. huhu nasib baik kawen awal hehe.. isk2.. makin lama makin mahal setem sekarang ni ek..

    anyway take care n jaga kesihatan k.. biasa ar time nak kawen ni macam2 pikir n macam2 sakit tibe2 singgah..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute