Saturday, October 2, 2010

Home » » 2 minggu n 2 BE..:)

2 minggu n 2 BE..:)

salam..
selamat hari sabtu..
hehehe..

lagi 2 minggu je lagi ni..
aku dah start cuak dah ni..
rasa macam serba tak kena..
buat tu salah..buat ni salah..
huhu..

ok2..
hari ni nk citer pasal NUFFNANG je..
boleh kan..
minggu lepas dapat lagi 2 Buffered Earning (BE)..
dapat serentak pulak tu..
alhamdulillah..rezeki nk kahwin kot..
hehehe..

BE yang lame tu dah jadi metered earning dah pun..
naik lah sikit duit tabung aku tu..
tp still tak dapat lawan korang2 punya kan..
baru dapat 3 BE dah kecoh..hehehe..
bintang bintang pun dah bertambah..walaupun tak berkerdipan macam korang punya, aku tetap kata alhamdulillah..
tima kasih NUFFNANG and kengkawan yg sudi menjengah blog merapu meraban aku ni..
hehehe..

akhir kata, say NO to fraud click...hehehhe:D

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute