Thursday, October 7, 2010

Home » » BE lagi...?

BE lagi...?

salam..
dah makan malam ke korang2 semua..
saje je nk kecoh2 lagi pasal BE ni..
mintak2 jangan lah ade yang menyampah ngan aku ni..
yelah..asyik la dok citer pasal dapat BE ni..

ok..cut it short..
dapat BE yg ke 4..
pun nk kecoh kan..bukan BE yg ke 40 pun..hehe..
time kasih kengkawan yg sudi masuk blog caca marba aku ni..
yelah kejap citer pasal kahwin..
kejap citer pasal pokok..
kejap citer pasal buah rambutan..
pastu nanti citer pasal kahwin lagi..

and yang paling penting sekali..
terima kasih kepada NUFFNANG dan pihak pengiklan..
time kasih daun keladi..lepas ni bagilah BE lagi...
hehe..

esok aku cuti..
yeayyy...:D

1 comment:

  1. nuffang memg best kan =)

    btw dear, gud luck buat persiapan ek =)

    saya dah xguna link nora aira tu, ada masa nanti leenda tukar dengan yang baru ni ek=)tengs.

    http://norapurplebridez.blogspot.com/

    (formely known nora aira)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute