Thursday, October 28, 2010

Home » » cerita pengantin comot..:)

cerita pengantin comot..:)

salam...
selamat pagi..
hari ni sampai ofis awal giler..
pukul 7 pagi dah terpacak depan ofis..
sebab en As kena masuk ofis awal..ehhh..boleh lagi ke panggil en As ni ekkk..
nk tukar name lah..mulai hari ni, aku tukar jadi en asben la pulak..
boleh kan..:)

nk sambung citer lagi ni sebelum jadik basi..hehehe..
tp sebelum tu nk inform awal2 la eh..jgn la pulak ade yg rase jengkel ke ape ke bile masuk blog ni..tak abih2 citer pasal kawen je..dah la pengantin tak berape nak cun melecun sangat..comot je..
tapi tulah kenyataannya..ni muke 1st time kena make up..seumur hidup ni lah pertama kali muka aku dah macam tepung gomak..hahaha..korang terimalah seadaanye..
kalau ade yg terlintas di hati kate..'eleh..takdelah cun mane pun..biase je...'
aku kate alhamdulillah..betul lah tu..tak salah mate korang pun..hahaha...

ok..meh sambung tgk gambar..semua gambar adalah dicilok dr FB..gambar2 yg telah ditembak oleh Pn Aen and husband..

kegarisan..sedia..mula...
Aen, Suhada and Syikin..syikin tu single lagi...tetttttttt....hehehe...
diorang ni siap sedia tunggu dr awal sampai habis majlis..maka tak hairan la kalau gambar diorang lagi banyak dari gambar pengantin...hahaha..
sebelum akad nikah..gabra adalah ditahap paling maksima..duduk tak kena..berdiri tak kena..sebenarnye kalau ikutkan aku malu segan giler nk kuar bile diorang suruh pengantin pompuan keluar bilik..aku rase macam make up tebal sangat la..baju ketat sangat la..
ehhh..serba tak kena lahh..

bila keluar bilik tu aku rase macam terawang awangan pun yer jugak..yang lain aku tak nampak dah..yg aku nampak mase en asben sorang je dok menyengih tak abih2..

pastu abaikan tudung aku yg senget benget tu..tension betul..tp salah aku jugak..serah 100% kt mak andam..mane aku tau tudung dia tu lembut giler..susah nk bentuk..jenuh jugak la aku nk meniup tudung..adoiiii...
mase ni baru lepas sah jadik suami isteri..kesian pulak aku tengok suami ku macam tersepit je kat tengah2 tu..
perasaan?macam tak percaya dah bertukar status..haha..
haa..korang tengok lah tu..sape yg sakan posing ni..pengantin ke kawan2 pengantin??
takpelah..janji diorang semua happy..:)

hidup berdua selepas kahwin?belum tau lagi macam mane..
sebab kitorg belum duduk serumah lagi..aku sekarang masih lagi duduk rumah sewa kt taman melati setapak, en asben pulak kt rumah family dia kt gombak..
dekat je pun..hari2 boleh jumpe..tp berpisah bila malam menjelma...hahaha..
sabtu ni baru pindah masuk rumah sewa kitorang kt gombak setia..
lepas ni baru boleh cerita kehidupan selepas berkahwin pulak kan..

ok..nk start keje dah ni..jumpe lagi lps ni..
daaa...:D

15 comments:

  1. alhamdulillah dah selamat semuanya. pengantin berseri! ;)

    ReplyDelete
  2. weeeewwwiiittt

    .
    .

    .
    .


    aku tak nmpk tang mana comotnya
    . macam sindirela la.. :D

    jeles ai taw

    ReplyDelete
  3. cantik la...bukan comot...he he he
    ingkar lagi dgn tudung yg disediakan mak andam....

    ReplyDelete
  4. tak lambat lg nak wish slmt pengantin baru kannn...

    ReplyDelete
  5. cantik,cantik. aku ngan kts aritu betul2 dok sebelah ko, dan memang ko cantik. dan abg as juga hensem,ehehehe.

    ReplyDelete
  6. hihhii...alamak....berpisah sementara ke??huhuhu..ciannnnye.....

    anyway...selamat mejalankan alam rumah tangga...hihii...

    ReplyDelete
  7. huihhh berseri-seri..semoga berbahgia selama-lamanya

    ReplyDelete
  8. cun lah babe.. mne de comotnye.. swet lilax!!

    ReplyDelete
  9. waaah.. selamat pengantin baru buat asleenda~ semoga bahagia sampai syurga! ;)

    ReplyDelete
  10. comeinyer linda..cantik bangat..
    congrate tau..sorry tak dpt attend wedding linda..en husband ada hal hr tu..klu tak smpai dah

    ReplyDelete
  11. kemain gumbira en. as
    hgga telinga tersengeh
    hihihi!!!

    ReplyDelete
  12. cantik n sweet je leenda..:) maner ade comot pon.. hehehe.. berseri2 gitu..:):) tahniahh againnnn..:):):)

    cikin pon ms lepas nikah cm xcayer je dh jd suami isteri.. skrg ni bila tgk hakim mcm tak cayer plak dh ada anak.. alhamdulillah..:):)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute