Thursday, November 11, 2010

Home » » coklat from dsweetchoc...:)

coklat from dsweetchoc...:)

salam..
taknak citer panjang2..
layan je gambar2 ni..:)
macam kotak kek pulak kan..
ekceli masa kenduri hari tu aku ade order coklat utk letak dalam beg door gift..
takdelah order bnyk mane pun..
oreo choc tu aku order 150 pcs
lolichoc tu pulak aku order 200 pcs..
aku order kat SINI..
saje buat tambah2 dalam goodies bag tu..
haa..yg 6 pcs ni free je kak lisa bagi..
aku saje je order kaler oren hitam ni..
kate nk ikut tema kan..
sape2 yang dok area kuantan tu boleh la order ngan kak lisa ni..
comel je org nye..baik pulak tu..
kak lisa ngan husband dia siap datang hantar sampai depan rumah aku ni..
terharu..hehhe..
paling aku tak sangka sekali, kak lisa dengan rajinnye dah siap deco coklat2 ni..
siap ade sticker name aku ng en asben tu..harga pun ok..boleh runding lagi..
jangan risau..murah je..
boleh la contact nombor tertera utk tempahan..
highly recommended..
sbb dpt respon dr adik beradik aku yg dh makan coklat ni..
diorang kate sedap..sayang nak makan pun yer..hehhe..
jangan tanye aku..
sebab aku tak sempat nk rase walau pun seketul..
adoiii..
yang ni pulak lollichoc rose..comel kan..yang ni pun aku tak sempat rase..huwaaaa....

oklah..
tu je nk cakap..
jangan lupe order kt kak lisa tau..
sekarang ni dia tengah buat promosi tu..
cepat pergi terjah blog dia..
hehhe..:D

12 comments:

  1. cantekkkkkkkkkkkkkkkkkknya.... sayang nak makan...

    ReplyDelete
  2. oiiittt!! oiittt!!

    .
    .


    apasal tunjuk2 coklat ni hah??
    .
    .
    tak tau ke aku tgh diet!!


    uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak coklat!

    .
    .

    senyap2 gi klik blog kak lisa tu.. tak tahan!!

    ReplyDelete
  3. nmpk cm sdp je smua..leh la order tuk kawen nti..hehe...

    ReplyDelete
  4. Cantik lahhh.. rasanya cam ne?

    ReplyDelete
  5. cantik... lau hajar pun rase cam sayang pulak nak makan... if dekat nak jugak tempah...

    ReplyDelete
  6. cantik nye...boleh bt hiasan...syg gak kalu nak makan

    ReplyDelete
  7. alamaakkk bestnye ^___^
    tapi order byk2 nak watpe.
    lambat ag nak kawen ni ha...
    hua hua huaaaa

    ReplyDelete
  8. mak aihhh...lawa²..ado lobih anta kek umah den yo cikit..ekekek

    ReplyDelete
  9. sedap..tp sayang nk mkn sebb cantek sgt...huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute