Tuesday, November 16, 2010

Home » » satu...

satu...

salam..
selamat pagi..
n3 ni cume nk buat ucapan pada diri sendiri je..
hehe..
selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 1 bulan..haha..
baru sebulan yer..
banyaakkkkk lagi dugaan cabaran hidup berumahtangga ni kan..

sekarang ni pun aku dgn en asben dalam proses belajar lagi..
belajar selok belok menjaga sebuah perkahwinan itu..
walaupun dah lame berkawan, tp semua tu tak menjanjikan ape2 pun..
alam perkahwinan 100% lain drpd alam bercintaa..
huhu..

aku sekarang tengah memantapkan skill memasak yang memang ntah pa pe tu..haha..
yelah..kalau dulu bujang, boleh la masak cincai2 kan..
masak nasi pastu goreng telur mata kerbau pastu taruk kicap cap kipas udang pun sepinggan licin aku makan..
kalau rase malas, turun je bawah flat..beli je nasi bungkus kt situ..
sekarang ni kalau boleh nk meminimakan makan kt kedai...
memang tak dinafikan makan kt kedai lagi syiokkkk..huhu..
semoga ikatan perkahwinan kami kekal hingga ke syurga..aminnn...
nak merajuk boleh, tapi jangan lame2 tau..pesanan penaja utk diri sendiri..hehe..

p/s: ade yang tanya aku dah ada isi ke belum....:D

16 comments:

  1. along : P/S tu....mcm pernah dgr la..hihii...aminnn...semoga bahagia ke akhir hayat......caiyok2.....

    ReplyDelete
  2. Semoga sebulan ni akan bawak ke 1000 tahun yang penuh dgn bahagia...Aaammminnn.. ^__*

    ReplyDelete
  3. tahniah..lalui perjalanan berumah tnga dngan sabar kerana hanya sabar yang boleh buat kite berfikir dngan waras....semoga ikatan hari ini berkekalan hinga akhirnya

    ReplyDelete
  4. happy annivesarry.. semoga kekal sehingga akhir hayat ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Ahakz.. Semoga kerajaan kecil yang dibina berkekalan selamanya.. Dugaan memang ada.. yang penting cara menanganinya.. cewah.. ayat mcm sndri suda kawin ni.. haha..

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga terus bahagia dan saling lengkap melengkapi.. wah, hari raya pertama sebagai isteri lah ni yer.. salam aidiladha..

    ReplyDelete
  7. happy 1 month anniversary.. semoga kekal hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  8. walaupun luncai tak kawen lagi tapi luncai tau berat tanggungjawab yang kena pikul bila kawen..semoga asleenda dan asben kekal hingga ke tujuh keturunan..:)

    ReplyDelete
  9. tahniahhh akak :) semoga cepad dapat anakkk hehehe :)

    ReplyDelete
  10. tahniahhh akak :) semoga cepad dapat anakkk hehehe :)

    ReplyDelete
  11. Salam Linda,

    tempoh penyesuaian selalunya memakan masa selama 5 tahun. Pandai2 lah mengharunginya.. ALHAMDULLILAH akak dah menempuh selama 15 tahun.. Harap2 sampai mati..

    ReplyDelete
  12. happy 1st month celebration :)) semoga setiap bulan, setiap tahun akan menjadi every 1st month untuk awak & hubby...

    ReplyDelete
  13. aminnnn..dapat ank nnti bgtau yer..hehe

    ReplyDelete
  14. eppy yippi anni.... :)
    aah tol tu, dh ber ISI ker? :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute