Tuesday, November 30, 2010

Home » » SMS ngok ngek...

SMS ngok ngek...

salam..
fuhhhh..fuhhhhh..
banyknye habuk..
siap bersawang..
kesian blog aku tak berupdate..

ok..
pagi tadi dapat satu msg ni..
ntah no sape ntah..
pelik semacam je nombor talipon dia..
tapi rase2 nye dr org seberang ni..
yg sibuk nk ganyang malaysia ni..

korang bace msg tu ekk..
gigih aku snap picture msg tu..
huhu..

pukul 8.07 am
tengok tu..kan panjang bebenor nombornye..
konon2 nk tipu aku lah tu..sorry sikit ekkk..ingat aku budak tak lepas tadika ke..
aku takde ayah ok..aku cume ade abah dgn papa je..
abah tu abah aku lah..papa tu bapak mertua aku..ayah2 takde..
style msg dia pun macam org2 sane..cube korang try bace ala2 Asyraf Sinclair..
mula2 aku wat dunno je msg ni..nk marah pun tak guna kan..
wat naik darah aku jek..

ehh ehhh..tak lame tu dapat lagi satu msg..ha.. yang ni betul2 naik darah aku ni..

pukul 8.57 am
yang ni nombor lain pulak..tp still nombor sane jugak lah ni..

haaa..kali ni bahasakan diri dia pakcik pulak..
ape diorang ingat aku ni ade bukak kedai jual topup ke ape..
senang2 hati nk suruh aku topup..rm30 inggit pulak tu..
aku pun dah tak ingat bile last aku topup rm30 inggit ni..
biase topup rm10 inggit jek..tu pun kadang2 share dgn en asben..
hehehe..

ade aku kesah ko ade kes kt balai polis ke ape ke..
yang buat aku naik angin ni ayat last dia tuh..
ni boleh mendatangkan marah..
pantang aku tu org bagi arahan2 macam tu kt aku..

aku nk tanye korang..
aku nk maki ke tak ekkk??
ermmm..takyah la kan..
buat dosa kering je..

ok..tu je nk tanye..
hehe..:D

13 comments:

  1. cgg pun pnh terima..
    terkejut jugak..

    ReplyDelete
  2. -->cgg
    opssss...pun terkejut jugak ni..
    tak sempat nk edit, cgg dh komen dah..heheh..

    ReplyDelete
  3. perghhh.. wat xtau je.. melampaunyer sms tu.. klu jumpa org tu.. dah kena hempuk dah tu ngan cikmoon.. opssss!! hehehe... emo plak.. hehhee..

    ReplyDelete
  4. anak maksu pun dpt, maksu suh dia delete jer

    takut kang kot tanya banyak2 last dia hantar gambar punai dia plaks kat phone anak maksu, orang mcm tu kan sewel

    ReplyDelete
  5. hahhaa,..usah dlayan le msg bngong gitu.....kalo dlayan lg problem

    ReplyDelete
  6. tak pernah kena,,, klu kena kompem la tahu.. sbb abah pakai line..huhuhu..

    bongok nye orang ni kan!!

    ReplyDelete
  7. hahaha...erra pun ade dpt gak...kakak erra pun ade dpt gak...kwn erra pun ade dpt gak....

    ReplyDelete
  8. haha..mcm2 care org menipu sekarang :D

    ReplyDelete
  9. uiks bahaya tul style derang menipu yerk skang...

    ReplyDelete
  10. tu la no panas... :D sumer org nk sms

    ReplyDelete
  11. hahahaha!!!
    pakcik aku sopan sikit. tak suh cpt2 g beli...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute