Wednesday, November 24, 2010

Home » , » terima kasih....:)

terima kasih....:)

salam..
terima kasih atas komen2 yg diberi utk n3 semalam tu..
n3 sekadar meluah kan rase je kt sini..
sebenarnya tak berlaku ape2 pada kami suami isteri..
tak de masam2 muka..
tak de gaduh2..
tak baik gaduh2 ni kan..
gaduh2 manja takpe..
hehe..

lagipun kitorang kan baru je kahwin..
still dalam proses nk paham diri memasing..
tengok ticker hari ni..
baru 1 bulan 1 minggu 1 hari kahwin..
suke pulak dgn no 111 ni..
same dengan duit mas kahwin hari tu..

ok2..
nk citer pasal makan malam semalam lah..
tak masak pun..
sebab aku sakit perut senggugut..
alasan terbaik utk tidak masak buat setakat ni..
en asben pun kata ok..
kite pegi pasar malam je..
hehhe..aku suka..

aku beli laksam..en asben pulak nasi kerabu..
pastu beli leher ayam ni singgit..
sedapppp..
ade sape2 ke yang tak makan leher ayam ni..
rugi tau sape tak makan..
hehe..
sue..tengok je tau..jangan meleleh air liur pulak tengok ni..hehe..
dan tak lupe pisang celup dengan coklat ni..
pastu salut pulak dgn kacang tanah..
ishh..teringat2 lagi kesedapannya..
hehe..

Sue, time makan semalam tetibe teringat kt ko..ko pun suke makan pisang coklat ni kan..:)

ok..tu je cerita pasal makan malam semalam..
nk sambung blogwalking pulak..
bye..:D

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. erra x pernah try lg pisang salut cokelat..sedap ker?? t erra nak try la..hihihi

    p/s : hihihi...x baik kan masam2 muke....aminn....x mo gdh2 tau....

    ReplyDelete
  3. sdp ek psang celup coklat..heheh..xpnah lg mam sis

    ReplyDelete
  4. if banana split penah.. yg mcm tu blm try.. tapi nmpk yummy la..

    ReplyDelete
  5. woit...woit.....menganggu keimanan nieee....hu hu hu...dah setahun lebih la ya tak makan pisang celup cokelat nie.....sedapppnyaaa,,,
    dulu time bujang trang tang tang mesti balik keje kita singah pasar ni kan....adoiii laksam tu pun sodapppp...makan ngan leher ayam....perghhhhh...adoi aiii lapar la....rindu kat pak cik jual pisang nie ho ho ho

    ReplyDelete
  6. wah! appy tu cik lin.huhu.pisang cokelat?hak aih.xpernah tengok dan xpernah telan lagi buat masa ni.;p

    ReplyDelete
  7. uik~ pisang celup coklat?o_0 aida xpernah makan lagi cenggitu~ ;D

    ReplyDelete
  8. macam best jer pisang coklet tue hehehe

    ReplyDelete
  9. leher aym mmg sedap...bru semalm mkn leher aym goreng...yummy2..
    pisang tu cm menggoda je...aouchh.. ^^

    ReplyDelete
  10. ermm pasar mana nie??? tak ad new n3 lagi ke??

    ReplyDelete
  11. cam sedap je wak..

    hurmm..hari nie nak masak pe?

    ReplyDelete
  12. xpernah g mkn pisang celup coklat... sedap ekkk kak...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute