Wednesday, December 1, 2010

Home » Ambank Group Family Fiesta 2010

Ambank Group Family Fiesta 2010

salam..
ni cerita sabtu lepas..
dah lame ade dalam draft tu tapi tak de idea nk merapu..
n3 ni banyak gambar ye..gambar en asben la..
sebab ni family day company tempat dia keje..
Ambank Group..
aku jadik tukang amik gambar je..
kupon makanan...
tengok tu...macam2 ada..sorang satu dapat..makan la ko puas2..hehe..tp kene cepat la..sbb kalau hot item macam satay ke cendol ke beratur bukan main panjang..adoiii..
yang ni pulak pasport utk game..
macam2 game ade..tp game simple2 jelah kan..kate utk suke2 hepi2..percume pulak tu..
en asben tengah beratur nak main game..kepala dah terjenguk2 dah..tak sabar dah tu..hehehe..
yea..mari main hoki acara perseorangan..nasib baik masuk lubang..dapatlah air kotak satu..jadiklah..hehe..
yang ni pulak baling dart..
zasssss..yeayyy..tepat2 kena bulatan tengah tu..dapat lagi air kotak..kihkihkih..
en asben yg dapat air kotak aku yang hepi lebih..apakah?
apelah yg dia dok sengih sangat tu..tengah tengok budak kecik main hoki kottt..kelakar..
lepas maghrib tu ade lah 2 3 artis buat persembahan..pengacara majlis Nabil dgn Syarifah Syahira..Pastu artis yang ade Atilia dgn monoloQue, Anuar Zain and Mizz Nina..Mizz Nina ni konpom la kene ada..kate anak pengerusi Ambank Gruop kan..Tan Sri Azman Hashim tu kan ayahnye..Noh Hujan pun ade..tp tak buat persembahan..dtg teman tunang dia yg hot tu kot..hehe..
sambil layan konsert, kite makan ais krim sampai lebam..sbb ape sampai lebam?
sebab banyak giler ais krim sponser..tp kitorg punye dua ni je..errrrr..sile percaya...hihihi..
yeayyy..antara hasil tangkapan kitorang..owhhh..rice cooker tu hadiah lucky draw en asben..
rice cooker yg ke 4..huhu..3 hadiah kahwin 1 yg baru dpt ni..sampai anak 4 tak payah beli rice cooker..haha..errrr..ade sape2 nak tukar suke same suke tak hadiah ni..aku nak blender..aku takde blender lagi nih..nasib baik mak mertua belikan lesung batu hari tu..haha..

and last but not least..terimalahhhh..kami bersama en unta..hehe...
sekian..mekasih sudi bace and scroll sampai bawah ni..:D

2 comments:

  1. hihhii....dpt rice cooker erk....erm..kalo main baling dark...mmg en asben terer r...hiihi...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute