Sunday, December 26, 2010

Home » » blog murahan?

blog murahan?

salam..
hari ni nk cakap pasal blog aku ni ha..
nak tergelak pun ade jugak ni..
dah lama aku simpan..
bile ada je keyword ni aku save..
saje je suka suka..

disebabkan aku baru kahwin, so, keyword2 yg selalu ade pun pasal kahwin2 jugak lah..
walaupun takdelah banyak mane pun..
tapikan..yang aku musykil sangat tu, asal keyword yg murah2 je, mesti sampai kt blog aku ni..
hehe..

tak percaya?
cube tengok contoh2 kt bawah ni..
ni yang aku sempat capture lah..
pastu aku kumpul banyak2..
hehe..
keyword : bunga telur murah
keyword : bunga pahar murah
keyword : bunga pahar murah
keyword : diy bunga telur murah
keyword : kotak gift murah

act, aku tak kisah pun..
dah memang aku kahwin dulu, aku guna barang2 murah je..
majlis aku takdelah grand mane pun..
biase2 je..

janji lepas kenduri aku ngan en asben tak menanggung hutang keliling pinggang..
lainlah kalau kenduri mak ayah support..
ni serba serbi duit sendiri...
duit dah la tak banyak mana..
haha..

oklah..itu je cerita pasal blog murahan aku ni..
haha..
malam ni final bola malaysia vs indonesia kan..
harap2 menang..
mari kite sama2 sokong..
takmo gadoh2 yer..

p/s: takut nk tengok kt stadium..

10 comments:

  1. setuju dan sokong care kamu. tak perlu berlebihan nanti akibatnya padah kalau berhutang ni. tahniah tak berhutang!=))

    ReplyDelete
  2. semuanya murah tak pe..memang patut berjimat...tapi...harus diingat..!!! wahhh..suspen lak...Tuannya mesti bernilai ribuan ringgit kan???

    ReplyDelete
  3. nanti aku pun nak rujuk kat blog ko :)

    .
    .

    keyword kat blog aku... haiiihhh.. sungguh melucahkan. tah apa2 tah

    ReplyDelete
  4. Betul tu . nak kena fikir expenses lepas kawin..

    ReplyDelete
  5. berjimat cermat amalam mulia...buat per berhabis sangat kalau nanti lepas kahwin banyak plak hutang yang perlu ditanggung...

    ReplyDelete
  6. xpe murah2..asalkn di mse dpn leh sng lenang..xde trikat utang..hee.mlysia mng dah=)

    ReplyDelete
  7. Best2 kawin tarak utang.Yang penting lepas kawin bukan masa kawin.Walaupun aku dulu kawin dari "kak" aku nie hehe..aku tetap resepek sama dia.

    ReplyDelete
  8. uitt as murah.... lain macam jer hehehe


    p/s: apa pun lama tak ke sini rindu ngan as rindu tak ngan angah hehee

    ReplyDelete
  9. x pe klau murah asalkan x de utang keliling pinggang lps kawin tul x??? takut nnt anak berderet pown blom settle lg nk byr hutang tuk majlis kawin..lebey bek besederhana jer

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute