Tuesday, December 21, 2010

Home » » gumbira...:)

gumbira...:)

salam..
tengah makan goreng pisang TAK panas ni..
dah sejuk dh..
nasib baik sedap jugak..
sedap ke sebab aku yg lapar ni..
asyik ingat makan jek..
muka pun dah bulat..
macam mane orang dok teka aku ni pregnant?
adoiii..

pastu beli air tin soya..
nikmat tau dapat sedut air tin sejuk ni..
hehe..

sebenarnya hati tengah gumbira ni..
gumbira sungguh..
cuti pun dah approve dah..
pagi tadi apply, tghari dah approve dah..
pantas dan tuntas..
hehe..

act, aku nk balik kampung ni..
lame giler aku tak balik kampung..
sejak2 kahwin ni belum balik lagi..
ade je halangan..
en asben keje lah..
sedara en asben kawen lah..
duit takdelah...opssss..
hahhaha..

lagipun en asben cuti seminggu ni..
habis kan annual leave yg tak boleh carry forward tu..
aku jealous ok..

insyaAllah Jumaat ni balik..
sape nak ikut, angkat tangan..
lagipun angah aku dah bersalin..
aku belum tengok lagi ank buah aku yg ke 3 tu..
dengarnya putih sikit dari mama papa dia..
haha..

nama tak nak kalah..
Nur Adellyn Sofea..
aihhhh..dh nak dekat nama cik along dia je nih..
konpius jap..
ermmm..nk bagi present ape lah kt budak kecik tuh..

ok..nk bagitau cuti dah approved je sebenarnya..
bye...
:D

11 comments:

  1. blk nanti hati2 dijalan raye ekk kak.. smg slmt pergi & pulang.. :)

    ReplyDelete
  2. seronoknya..kite baru blk mgu lps hehe

    ReplyDelete
  3. bila nak suruh jatuhkan tgn ni??

    letih ai angkat tangan tau


    .
    .


    :P

    nak ikuuuuuuuuut ;)

    ReplyDelete
  4. nice post
    if you want
    get my collection reference at
    UNAND's REPOSITORY

    ReplyDelete
  5. bestnya balik kampung. take care ye

    ReplyDelete
  6. salam gembira terus gembira, mintak tolong doakan agar maksu juga gembira, masih stuck di tahap duka... hu hu hu

    ReplyDelete
  7. budak kecik beli hadiah kecik sudah :P

    ReplyDelete
  8. bab duit xder tu stended la..
    aku pun camtu gak kengkdg.. :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute