Friday, December 10, 2010

Home » » lift punya pasal...

lift punya pasal...

salam..
ari ni tak tau nk update ape..
sebenarnya tak tau nk update yang mane dulu..
banyak sangat dalam paler otak nih..
hehhe..

tadi jenjalan kt FB..
tetiba tersinggah kt FB kawan aku ni..
dia post macam ni..
nampak tak..?

1 - masuk lift jangan lah hisap rokok
yang ni memang aku marah ni..tak respect org langsung..
dibuatnya org dalam lift tu ade asma ke..sesak nafas ke..mengandung ke..
tak ke haru tu..memang makan sumpah org jelah..

2 - kalau jd org 1st masuk lift tu, tlg la tekan butang HOLD DOOR tu..
yang ni pun aku marah jugak..kang tersepit muka kt pintu tu sapo nak jawab?
sakit satu hal..malu satu hal..yang tersepit tulah..
tak pernah jadik kt aku..sile percaya...hahhaha..

meh aku nak tambah lagi satu..

3 - tolong jangan buang angin dalam lift
tak kirelah angin besorrr ke angin halussssss ke..
tak senonoh ok...
kesian org lain sesak nafas sebab angin kuss kussss ko tu..
**sekadar gambar hiasan dr google**

korang yang mane satu?
hehehe...

9 comments:

  1. common sense la xblh merokok dlm lif,tu pon xtau kan haiyoo


    hehe lwk la pic tu

    ReplyDelete
  2. org yg kentut dlm lif mmg xbest~haha.
    jom jenguk page sy=)

    ReplyDelete
  3. hee..hee. sapa nak ngaku ek kalau kentut dalam lift..

    ReplyDelete
  4. macam2..
    hi wak..
    amacam married life?

    ReplyDelete
  5. setahun, baper kali jek aku naik lif

    .
    .

    errr.. rasa2nya tak de buat aksi2 yg ko nyatakan di atas

    hihihi

    ReplyDelete
  6. adeyh...penah ad org kntut mse gebob dlm lift..siap bnyi lagi!memg nk tgelak mse tu jgak! :P

    ReplyDelete
  7. adesss.. lau la terjumoa org2 seperti tu time hjr naik lif xtau ler nak kate ape...

    ReplyDelete
  8. dlm bus pon jgn merokok...nih driver yg mrokok..igat sume org perokok cm ko ke..sengal!!!(tumpang marah skali..hehe)

    ReplyDelete
  9. setuju dgn point2 tersebut.Terutamanya bab merokok dgn buang angin tu. Busuk busuk huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute