Wednesday, December 15, 2010

Home » » mohd asyura a.k.a abg botak..

mohd asyura a.k.a abg botak..

salam..
hai abg..
sehari dua ni femes ehh..

sana sini orang dok cerita pasal asyura..
hehehe..
mohd asyura a.k.a abg botak..

asal nama en asben ku ini, nenek tercinta dia nk letak
nama nur asyura pada baby dalam perut mak mertua aku tu..
sekali keluar lelaki daaa..
tu yg letak jugak asyura..
tapi takdelah nur tu kan..hehhe..

cakap pasal asyura ni kan, teringat pulak masa kecik2 dulu..
kalau time buat bubur asyura ni, kitorg yg budak2 ni lah paling seronot sekali..
yelah, dah macam kenduri tu..
gotong royong masak bubur asyura ni..
rindu zaman kecik2 dulu..

lamenya aku dah tak makan bubur asyura ni..
yelah, makcik pakcik kt kejiranan aku seme dah otai2..
manelah larat nk kacau bubur asyura tu lagi..
nak harapkan 2nd genaration, lain jadiknya nanti..
hahaha..

ohh..harap2 boleh sampai umah awal sikit hari ni..
nak tengok bola malaysia lawan vietnam..
harap2 malaysia menang..
go Malaysia go..
hehe..
:D

14 comments:

  1. encik asyura tak reti buat bubur asyura kah??


    .
    .

    .
    .

    sila belajar!

    :P

    hihihi

    ReplyDelete
  2. --> kTS

    nan adooooo..ntah dia kenal ke tak bubur asyura tu..hahhaha..

    ReplyDelete
  3. maaf....tumpang lalu....bubur asyura tu mcm ner erk????hihihi....

    ReplyDelete
  4. --> erra
    haaa..ni lagi satu..sile google..huhu..

    ReplyDelete
  5. sila kenalkan bubur asyura pada abg asyura dgn kadar segera.

    ReplyDelete
  6. lame betul x makan bubur asyura.. =)
    abang asyura... ishh... sedap nama die..

    ReplyDelete
  7. along :erra dah tgk....erm....tgk je dah terliur....sedaappppppnyyeee...hihii......

    ReplyDelete
  8. --> juliet
    yee..baiklah..tengok gmbar dlm google jelah..

    --> pn dot
    tulah pasal..teringat2 pulak..
    sesedap orgnye..tetttttttttttt...

    --> erra
    haaa..tau takpe..

    ReplyDelete
  9. Salam Lenda,

    akak suka asyura yg manis tu.. takpandai buat lahh

    ReplyDelete
  10. --> kak yan
    bubur asyura yg manis ni utara punye kan..kalau tak salah sy la..:)

    ReplyDelete
  11. Ooo ye ke..Akak pun tak sure...

    ReplyDelete
  12. salam,ziarah pagi sini.........saya minat mat botak jugak

    ReplyDelete
  13. salam..saya suka bubur asyura...tp yg bubur lh bukan yg mcm kuih manis tu..hehe

    ReplyDelete
  14. as botak pun kalau bertukar wajah best gak kan???

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute