Tuesday, December 28, 2010

Home » » selamat datang...:)

selamat datang...:)

salam..
baru ade kesempatan nk update blog..
semalam tak update sebab mata berpinar bace blog korang lah..
aku marathon bace blog korang sebab kt kampung line tenet lembab giler..
cehh..padahal tumpang jiran aku punye wifi..
dapatlah 2 bar..jadiklah kan..
hehe..

cerita balik kampung takde ke?
ermmm..takde kot..
balik ni sebab nk jumpa anak buah aku yg ke 3..
baru je lahir..
welcome sayang..
Nur Adellyn Sofea..
alahai..geram aku tengok kaki budak tecit nih..
rase nk picit2 je..
hehe..
terpaksa guna botol..
budak tecit ni lahir kecik sangat..
tak sampai 2 kg pun..
mulut pun alahai..kecik benor..
terpaksalah mama dia pam dulu susu, baru boleh bagi kt budak tecit ni..

sebenarnya aku try nk upload video budak tecit nih..
punyalah hazab aku nk tunggu..
dari pagi td smpai sekarang tak siap2 lagi..
sebelum aku panas hati lagi, baik tak payah..

bulan 2 ni insyaAllah adik aku yg no 4 pulak dapat baby..
tak sabar nk tunggu..
:D

11 comments:

  1. tomey nye.. tgk kaki tecit die..

    ReplyDelete
  2. ala..tomeinye..

    line tenet kt sini kdg2 lembab gak..
    hehe...



    btw..

    jum ke sini..ramaikan pengikut pon boleh!


    http://owlkieranaa.blogspot.com

    tq~

    ReplyDelete
  3. ouh comel sungguh..kecik ja..hehe

    ReplyDelete
  4. awak bile...??? huhu~ teeeettttt..... sile jawab..haha~

    ReplyDelete
  5. COMEL ANAK ANGAH..PIC DANIA TAK DA KE

    ReplyDelete
  6. http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2010/12/beautiful-bingo-blog-dari-dya.html

    ter tag awak la leen..hehe~

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute