Friday, December 3, 2010

Home » » status..

status..

salam..
rase happy sikit hari ni bile tengok status kt dashboard Nuffnang aku jadi Glitterati balik..
kelmarin tengok Ordinary..
konpius aku..
padahal aku tak usik pa pe pun blog aku ni..
sedikit sebanyak mood down jugak lah..
haha..

NUFFNANG nk gurau2 manje ngan aku kot..
hehe..
see..alhamdulillah..
kalau tak, earning yang tak banyak mane kt BE aku tu, terus jadik tak banyak langsung..
hehhe..
kini dah kembali ke sedia kala..

sekarang ni konpius jugak..
aku ada satu lagi BE..
tp dah lame tak nampak batang hidung..
dah sebulan kot..
kenape ekk..

pa pe pun tenkiu NUFFNANG and korang2 semua..
sudi jugak masuk blog caca marba ni..
pendek kate korang memang beshhhhh lah..hehhe..
lagi best kalau terjah sini..tengok korang ade dalam list tak..

oklah..nk BW jap..bye...:D

6 comments:

  1. takkan terima kasih jer? donat takde?

    hihihi

    ReplyDelete
  2. nuff akak tu nak ajak akak main nyorok2 la tuuu... hehehe...

    ReplyDelete
  3. cbe try tgk kt bhgn earning tu..de jd metered earning x..kadang iklan ni die kua ikut ske die.cm qiqi pg2 die kua..smp ke t.ari kalo die rjin,hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute