Monday, December 6, 2010

Home » » takde tajuk...

takde tajuk...

salam..
since badan tak berapa sihat sekarang ni, mood kerja mmg down giler...
prestasi mmg out lah..cehhhh..
penat semalam pun tak hilang lagi ni..

ohh..semalam kak lang aka kakak ipar aku bertunang...
sebenarnya banyak gambar kak lang sempat aku snap..
tp malangnye aku lupe bawak cable kamera aku tu..

maklumlah..hari ni pakai handbag hantaran kahwin hari tu..
ingatkan dh habis semua barang aku transfer..
rupenya ade lagi yg tertinggal..
adoiii..
ni lah sbb nye aku malas nk tukar2 handbag..

rumah pun tak ubah macam kapal pecah..
jangan lah ade sape2 nk buat lawatan sambil belajar kt umah aku dalam minggu ni..
dengan kain yg menggunung tunggu masa nk lipat..
kain yang nk dibasuh lain..
yelah..aku kan basuh guna tangan..so, aku basuh sikit2 la..
tak larat oii nk basuh banyak2..
tupun towel dgn comfoter antar dobi..
kalau tak, tercabut terus agaknye tangan kanan aku ni..
huhu..

ok..dah2..
aku nk citer pasal kak lang aku bertunang ni..
tapi tunggu aku upload gambar sekali ekk..
baru lah best sikit..
hehe..
bye..:D

5 comments:

  1. org korea sental guna kaki kata kts, ko taknak cuba? :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih juliet

    hihihi..



    p/s : baru jek ingta nak buat lwtn sambil bljr kat umah ko :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute