Wednesday, December 1, 2010

Home » » under one roof..

under one roof..

salam..
petang2 ni kalaulah boleh baring2 golek2 depan tv sambil peluk patung patrick alangkah beshhhhh nyer...adoiiii...
ok..sudah...

ni nk habaq mai la...apsal tetibe keluar loghat utara ni..
ok2..kalau ade sape2 perasan kt side bar aku ni dah takde bloglist korang2 semua..
aku dah delete seme dah...
buat berat loading blog aku jek..
cessss..cepat lepuk paler aku..
budget blog aku ni visitors 10k sehari ke..
takde maknenye..

mintak ampun mintak maaf yer korang2 semua..
sebenarnye aku dah transfer korang semua kt bawah satu bumbung..
semua bloglist aku letak kt sane..
senang aku nk track sorang2..
tupun ade lagi blog2 yang tertinggal..

so, mntk sangat korang pegi terjah SINI
boleh check samaada blog korang ade ke tak kt situ..
aku letak korang semua ikut kategori yer..
so, pepandailah carik korang kt kategori mane..
jangan salah kategori pulak..

kalau aku salah letak korang punye kategori pun, inform aku yer kt komen tu..
kalau blog list korang takde pun inform aku jugak tau..
insyaAllah aku akan update cepat2..

so, terjah jangan tak terjah...
klik gambar ni kt side bar aku tu pun boleh jugak..terus sampai umah lagi satu..hehehe

8 comments:

  1. aku dalam kategori pop rock ke balada? :D nak ceklah.

    ReplyDelete
  2. line tenet mmg teruk.. tu yg lambat nak loading page..

    ReplyDelete
  3. i xde pon.. haha..
    nak kecik ati la camni

    ReplyDelete
  4. salam sifu..esok tolong ajo camne nak buat"you might also like"selalu ade kat bawah ntry tu..ok tq

    ReplyDelete
  5. kalau sudi..letaklah amani punyer..

    http://azwaamani.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. --> to all

    aku dh letak link korang..check balik yer...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute