Monday, December 20, 2010

Home » » untitle...:)

untitle...:)

salam..
korang dah lunch ke..
bagus..

so, macam mana weekend lps..
ada baik kah..
kalau baik, bagus..
kalau tak berapa baik, next weekend kasi baik ok..
heheh..
ape lah aku ngarut ni..
pang sebijik kang baru tau...

act, aku tak tau nk update ape..
takkan la semua n3 aku nk citer aktiviti aku suami isteri kan..
lagipun aktiviti kitorg takdelah happening mane pun..
setakat dok umah, main masak2..main pondok2..
takkan nk citer hari2 kan..
sekali sekala boleh lah..
hehehe..

ohhh..citer pasal bola best jugak kan..
walaupun aku tau ramaiiiiiii la yg dok kutuk Malaysia main macam ntah pa pe masa lawan Vietnam sabtu lepas, aku tetap sokong..aku tetap suka..
buat team Malaysia, tahniah dr aku..
buat keeper, Khairul Fahmi@Apek..
ucapan utk kau..
Goodddd Jobb...:D
en Asben suka kau..
apakah?

ahad tu pulak, en asben ade tournament futsal kt Segambut..
anjuran Pemadam..
konsep nye kalah awal, balik awal..
so, kitorg awal2 dah balik..
hahha..

sekian update dari kami suami isteri..:D

p/s: aku dah dapat diary@planner utk 2011..
cantikk..aku suka...

11 comments:

  1. hjr x kuar lunch hr ni sbb bekpes lewat... perut pun msh kenyang lg so kuar dok kat opis je...

    hjr x minat tgk bola last2 hubby sorang jer yg tgk... tp biler hubby jerit gol jer cecepat turun nak tgk.. hehe...

    ReplyDelete
  2. --> hajar
    hihihihi..ooo..td dh brekfast bnyk kan..

    k.linda ngan a.as mmg giler bola..2 2 boleh la kalau nk sembang pasal bola ni..heheh..

    ReplyDelete
  3. main masak2, main pondok2 ??
    menarik ni.. citerlaaaa


    hihihi

    :P

    ReplyDelete
  4. --> KTS
    ko suke ehh main masak2..main pondok2..tunggu kahwin nnt ehhh..
    hehhehe..

    ReplyDelete
  5. kalo mesia tak bertahan mlm tu mau 4-5 gol dpt vietnam sumbat.

    ReplyDelete
  6. --> juliet
    betul3x..
    aku pun rase mcm tuh..
    hahahha..

    ReplyDelete
  7. memang apex maen ari tu best lah.
    congrats buat malaysia :)

    ReplyDelete
  8. sy pun xske malaysia lawan ari tu tp ape2pun keeper mmg peyelamat byk.. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute