Thursday, January 6, 2011

Home » , » 1st time menang ni...

1st time menang ni...

salam..
hati tgh happy ni..
sila bagi laluan yer..
hehe..

bukan apa..
utk pertama kalinya menang GA..
aku pun baru je berjinak2 dgn GA ni..
nk join contest, macam tak reti je..
so, cuba nasib dgn GA jelah..
saje takmo campur kt sini..

pagi tadi receptionist call suruh amik parcel..
mmg aku bagi address opis..
senang sikit..
tarraaa....
alhamdulillah..dapat hadiah ni..mekasih kak Badariah
lenkali boleh la buat lagi GA ni yer..
hehhe..
backseat organiser..memula tak tau ape benda alah ni..
maklum la..aku kan org kampung..
mane la tau..huhu..
siap google tuh..
source: Google

macam ni lah lebih kurang..
balik ni harus sangkut kt seat kenari tu..
hehe..

mekasih ye puan penganjur..
:D

7 comments:

  1. 1st time menang ke??? rezeki awak tu... harap2 suka ngan adiah tu :)

    ReplyDelete
  2. Bestnyer. Tahniah tu. Mwana cadang nak wat GA gak. nengok budget pikir2..insyaallah doakan mama murah rezeki utk sediakan gift yg best gitu. Tungguuu GA dlm Januari ni juga. Sabar2 ya. Kalu ada org sponsor lagi baik dpt hadiak utk pemenang extra.

    ReplyDelete
  3. lepas ni boleh sangkut botol susu anak

    eh. dah baper org anak ko eh??

    :P

    hihihi

    tahniah!

    ReplyDelete
  4. tahniah...
    lps ni blh msk kontes banyk2 taw...

    ReplyDelete
  5. waa..congrats sis..
    amacam bb?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute