Thursday, January 13, 2011

Home » apa kena dengan aku ni?

apa kena dengan aku ni?

dah seminggu demam tak baik2..
selsema tak baik2..
perut tak reti kenyang..
makan dan makan lagi..
rasenya setiap kali makan dah baca Bismillah..

kalau time masak, boleh je berdiri sejam dua..
yelah, tak kan nk masak sambil duduk pulak kan..
elok je settle kemas dapur, terus je rasa dari pinggang sampai ke kaki macam nk patah..
kaki kebas rase macam tak de kaki..
nasib baik la en asben rajin nk mengurut..

pastu bila berjalan sikit, dah mengah..
kalau naik tangga nk ke opis lagilah..
padahal nak ke opis aku naik tangga setingkat je pun..
itupun dia punya penat macam naik tangga Batu Caves tu..
adehhh..

sekian n3 luahan perasaan..
haha..:D

22 comments:

  1. sayang, cuba cek ur thyroid hormon...

    ReplyDelete
  2. perut dah ada 'isi' kot... ^^

    kadang-kadang, tak semestinya muntah-muntah je petanda nak pregnant... cubala wat pregnancy test.

    kalau dah confirm tak mengandung, pegila jumpa doktor cepat-cepat. takut kena demam denggi...

    ReplyDelete
  3. --> sh. nor
    err..err...nk cek cm mane..g klinik ke bleh buat sendiri..

    --> cik atun
    hehhe..cm tu ehh..yg takut2 tu mmg TAKUT...huhu..

    --> farah
    ok baiklah...nnt ekkk...degil lagi tu...

    ReplyDelete
  4. dear... skrg ni mmg musim demam. better u gi check doc
    syafakillah@semoga cepat sembuh... ameen...

    ReplyDelete
  5. betullah, better pergi check doktor.. tp musim2 mcm ni mmg demam lambat sikit nak kebah.. minum banyak air & take care yer..

    ReplyDelete
  6. ntah2 ada org dlm peyot tu....hihi...

    ReplyDelete
  7. --> muni & kak bada & han2
    aminnnnn...mane tau betul2 ada..alhamdulillah...hehe..

    ReplyDelete
  8. olind, gi check la..mesti ada baby tu..hehe..

    ReplyDelete
  9. --> kak gee
    ada baby?
    harap masin la mulut kawan2 ku ni semua..aminnnn..:)

    ReplyDelete
  10. aku rasa kaaan.. mcm ada ... ehem ehem.... tahniah!


    .
    .

    gi jumpa doktor yg berhampiran anda. :D

    ReplyDelete
  11. --> KTS
    aku taknk jumpe doktor..aku ingat nk jumpe ko je..ko kan terer..hehehhe...

    ReplyDelete
  12. cek lah cepat2 kalau tak der paper kena exercise lah nih..kih..

    ReplyDelete
  13. adik...akak dulu pun takde muntah2 ni...demam2 tangan kebas masa tido...thats the sign tau :-)
    i wish you good luck!

    ReplyDelete
  14. --> puan Bee
    erkkk...exercise tu ape ekk?
    tak penah dengar la..
    *cara2 nk ngelat*
    hehe...

    ReplyDelete
  15. --> kak Naja
    ok..tenkiu..

    p/s:
    tetibe kan bile baca balik semua komen2 atas ni aku rase seriau pulak...

    ReplyDelete
  16. demam pun masih memasak? kesian :P

    ReplyDelete
  17. --> juliet
    what to do..tekak ni takmau makanan kedai punye..huhu...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute