Friday, January 7, 2011

Home » blog kau best sangat ke?

blog kau best sangat ke?

ye baiklah..
aku tau blog aku tak beshhhhh....
haha..

adoiiiii...
terbantut aku nak BW petang ni..
tak pasal2 aku pegi baca entry sape ntah tadi..
siap dengan komen2 sekali aku khatam..
tak lupa juga klik 'older post' tu..
adoiii..

tak pasal2 aku google sape awek cun nama Farah Liyana ni..
maafkan aku..
aku mmg tak kenal awek ni..
tapi hari ni dah kenal dah..
cun orangnya..
hehehe..peace..

hari tu kecoh pasal Ju on..
terkejut berok masa memula masuk blog dia..
nk tergelak pun yer..

blogspot sekarang ni dah macam2 la..
dulu rasenya masa mula2 berjinak dgn dunia blog ni, tak de kot macam ni..
aman je rasenye..
ke aku yg tak tau berita semasa blogging ni..
yelah..aku kan blogger picisan je..
haha..

ingat dulu masa mula2 tulis blog..
ntah pa pe je entry aku..
kalau baca balik, mau gelak guling2..
malu pun ye jugak..
pastu bile nk kahwen tu, asyik la cerite pasal kahwin2 je..
bile dah kawen ni, asyik la cerita pasal en asben je...
pastu cerita pasal masak memasak je..

nnt kalau pregnant, mesti aku asyik buat n3 pasal preggy moment pulak kan..
dah ada baby, buat n3 pasal baby pulak..
hurmm..nasib la..

ape aku membebel ni..
dah la..aku nk BW ni..
bye..:D

11 comments:

  1. aku pun rasa mcm nak selam kepala dlm besen bila bc entri2 lama.. rs mcm budak baik sgt.. muahahaha

    ReplyDelete
  2. alah. tulis je apa yg ko nak tulis. asal ko tak fitnah org. tak cari gdoh ngan org. tak malukan org dah lah

    kebykn blog pun tulis hal sendiri.

    ReplyDelete
  3. citer sensasi ape tu?

    ala,xmo la sedih

    ok what nak bandingkan blog pia,hehe

    janji kita jadi diri sendiri

    ReplyDelete
  4. cerita pasal en.asben ari2 pun takpe...eh...hahahahaha

    ReplyDelete
  5. kita tulis kita sendiri baca...sendiri gelak golek2...

    ReplyDelete
  6. uittt yg penting kita heppi... blog ni kan diary maya kita...tulis ja apa2,,,janji tak ganggu sensitivity org lain

    ReplyDelete
  7. ok lah tuh semua cerita ada hikss

    ReplyDelete
  8. Alah tulis jer ape ko nak tulis Kaklin,saper berani marah?Rumah sendiri apa.
    p/s :harap jalan ke Cini tak banjir

    ReplyDelete
  9. ermmm nk menyampuk gak tulis je la selagi ada daya nk tulis x siapa nk marah pown kan...luahkan je la...kalau ade anak nnt tulis plak pasal xtvt anak plak dari dia blom pandai apa2 smpai dia besar hahaha
    aq sebenarnye dh ngantuk dh ni sbb tu ler merapu

    ReplyDelete
  10. ermmm nk menyampuk gak tulis je la selagi ada daya nk tulis x siapa nk marah pown kan...luahkan je la...kalau ade anak nnt tulis plak pasal xtvt anak plak dari dia blom pandai apa2 smpai dia besar hahaha
    aq sebenarnye dh ngantuk dh ni sbb tu ler merapu

    ReplyDelete
  11. apa kisah farah liyana tu? nmpak nau aku tak mengikuti perkembangan blogger :P

    ala dek.. ko punyer blog kan.. ko punyer suka la nk bebel psl apa.. peduli jek apa org nk komen. tak rugi apa pun..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute