Monday, January 24, 2011

Home » » E-day Nadia ♥ Dido

E-day Nadia ♥ Dido

salam..
fuhhhh..baru settle khatam baca n3 korang..
sekali dgn BW la tu..hehe..

ni turn aku pulak nk update..
tp ni bukan pasal aku la..
nnt ada yg muntah darah pulak asyik cerita pasal aku je kan..
hehe..

ok..semalam 23/1/2011 best friend en asben merangkap kitorg punya pengapit bertunang..
ni pengapit masa majlis kt pahang..
macam kena badi je..
lepas sorang, sorang menyusul ni..
bagus..bagus..:)

ok..pendekkan cerita..
otai² sibuk berdiskusi, aku sibuk snap sana snap sini..
tak nak kalah tu..padahal guna digicam je pun..
tak nak kalah dgn camera muncung² gedabak tu..

meh layan gambar yg tak seberapa dr camera cabuk aku tu..
bunga pelamin..
ececece..konon guna DSLR la ni..hikhikhik...
cik pengantin..pandang sini jap..hehehe...
susah payah aku menyelit tepi pelamin tu tau..
nasib baik size kecik lagi..
kecik ke....?
saat cincin disarungkan..walaupun terbalik kan..
patutnya cincin risik belah kiri..
cincin tunang belah kanan kan..

mane² la..
janji dah selesai satu babak...
ada banyak babak lagi lepas ni..
bulan 9 tu bukan nya lama sangat pun...
takde niat utk menakut nakutkan bakal pengantin..
hehhe..
alhamdulillah..dh jadik tunangan org kamu yer..
tak mo notty² lps ni..
2 2 ni pengapit aku dulu..
sorang kt pahang..
sorang lagi kt gombak..
tenkiu ye korang..
lebiu...
hehe...
not available at all...hehe..
apesal mata aku nampak makin sepet tu..
adoiii..

kepada Dido and Nadia,
selamat bertunang..
semoga bahagia selalu..
dah boleh start buat preparation kahwin² dah ni..
hehe..:D

4 comments:

  1. tahniah..
    semoga berjaya ke jinjang pelamin bln 9 nanti yer..

    haah la..
    apsal mata ko sepet??
    kene geget pijat eh??

    ReplyDelete
  2. mungkin tumbesaran pipi yg berjaya kot..hahahha..tu sbb makin sepet..

    ReplyDelete
  3. harap2 aku pun terkena badi ko gak,hehehehehe

    ReplyDelete
  4. --> juliet
    hehehe..insyaAllah...puhhhhh..kena tak?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute