Friday, January 21, 2011

Home » hampehhhh...

hampehhhh...

semalam pergi jogging lagi..
kali ni lagi best..
sebab rase badan macam ringan sikit..
kalau nk banding masa 1st time jogging ahad lepas..
mungkin kah berat badan dh turun dengan jayanya..
hehe..

tapi, tengahari tu pulak makan banyak..
suami isteri makan tak ingat dunia..
maybe sebab sedap sangat kott..
aiisehhh..tulah..sape suruh masak sedap²..
hahahha...
larikkkkkkkk....

oooohhhh..jangan tempeleng aku..
hahhahampehhhh...

8 comments:

  1. lamanya x p jogging...rse nak g lak esk jog kt ttwangsa..hehe

    ReplyDelete
  2. apa yg as masak sampai banyak makan nie

    ReplyDelete
  3. masak sedap memang lar makan banyak...

    try la masak xsedap, confirm terus konfius nak makan ker tak..hehe

    ReplyDelete
  4. mana banyak..makan ke berjoging..kalau makan yang banyak tak payah berjogging la...tapi yg sebenarnya tip paling baik..kurangkan makan waktu malam..gerenti slim...oooowhh..

    ReplyDelete
  5. itulah sebabnya aku tak rajin nak masak.


    sbb klu aku masak, kompem sedap. bila sedap, kompem makan banyak


    hahahaha

    ReplyDelete
  6. Stamina dh meningkat la tu. Sbb tu 2nd time jogging rs bdn ringan (^.^)

    ReplyDelete
  7. dah lama aku tak berjoging..badan pun rasa berat je

    ReplyDelete
  8. tia nk diet pon xjd2 lg neh! =.="

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute