Monday, January 10, 2011

Home » » income tak macam korang pun..

income tak macam korang pun..

salam..
selamat petang semua..
korang dah makan tengahari?
bagus..bagus..

lama rasenya aku tak membebel pasal NUFFNANG ni kan..
saje je malas..
lagipun income biasa2 je..
takdelah gempak riban2 macam korang punya..
tp aku tetap bersyukur..
yelah..sapa nk bagi korang duit free macam tu kan..

tp blog aku sekarang ni dh takde BE..
pagi tadi bukak website NUFFNANG, tengok dah jadik ME..
tak sampai rm doploh hinggit pun..
haha..
baru ada 10 ME..

so, en NUFFNANG yg baik hati, boleh lah kalau nk bagi BE lagi..
jangan malu2 yer..saya sedia terima..
kecik tapak tangan, stadium Gelora Bung Karno aku tadahkan..
hehe..

p/s: badan tak berapa sihat ni..hidung berair..mata panas..kepala pening2 lalat..adoiii...

9 comments:

  1. BE tu ape?
    ME tu ape?
    mane lagi better?
    yg kekal mane?

    ReplyDelete
  2. mane nak tengok BE tu wak...??

    ReplyDelete
  3. bukan calang2 stadium ko sebut tuh,hahahaha

    ReplyDelete
  4. ok la tu.. takpe slow².. terus fokus nak kongsi cerita ngan kawan² je, bila semua cantik iklan nuffnag pun ok.. ;)

    ReplyDelete
  5. Ok la tu..lebih kuarng aja lah kita ni..hehheee

    ReplyDelete
  6. ade daftar kat nuff tp bila tgk kat blog ade lambang nuff but error sumtink wrong sumwhere x tau la nape...trus x bersemangat dn trus lupekan jer tuk tabung broadband

    ReplyDelete
  7. sy x brp paham tp sy taruh jer semua iklan sbb sy mmg nak cari duit extra untuk tampung hidup seharian, hu hu hu

    ReplyDelete
  8. kira ok la tu ..jnji dpt free..hehe..bgus dpt ME or BE, syah ni BE pun pun bru satu je..huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute