Friday, January 14, 2011

Home » » memang sah...

memang sah...

salam..
selamat pagi..

tak tau ni berita baik ke berita kurang baik..
tapi tipulah kalau aku kata tak sedih kan..

malam tadi penyakit bulanan aku datang la..
maka secara tak langsung melenyapkan semua kata2 yg mengatakan aku maybe pregnant..hehe..

teka teki semalam terjawab sudah..
dan pemenangnya adalah Puan Bee..
tapi tak de hadiah yer..
haha..
hehe..baiklah kak bee..
sekarang jugak saya start exercise tu..
nampak tak..nampak tak..
huihhhh..penat betul..berpeluh peluh dah ni..
petang ni kalau timbang dah turun 2 kg kot..
hehe..

atau mungkin aku kena join en asben main bola setiap petang?
mungkin juga aku join budak2 gombak main futsal setiap malam sabtu?
source: Google

yelah..sampai bila aku nk jadi pom pom girl je kan..
harus join same2 keluarkan peluh..
haha..

hurmmm..type n3 ni pun aku dah rase mengah...
adehhhhh...

20 comments:

  1. mesti en. asben bangga kalau awak ikut die main sekali! heee~

    ReplyDelete
  2. oyekee.. hehe xpe2.. jgn mengah2 rilex 2.. ngeee ;)

    ReplyDelete
  3. --> maria
    dah 5 tahun ikut en asben pegi main futsal..tapi main same tak pernah lagi..hehhe..

    --> CCI
    ok..tarik napas..hembusssssss...hehehe...

    ReplyDelete
  4. ko senaman jari jek....
    kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  5. sejam eksesais turun 2 kg, camtu aku pun nak eksesais gak la :P

    jom jom jom!



    main futsal.
    agak2 ko la, en as nak tak ajar aku main? :P

    hihihi

    ReplyDelete
  6. --> kak ngah
    hahha..nnt jari jemari aku jelah yg kuwussss ekkk..ko dengki tgk aku kuwuss kak ngah kan..hahahha...

    ReplyDelete
  7. --> KTS
    jom la excercise sesame...

    ehhh..aku pun boleh ajar ko main futsal...tak yah tunggu en as pun boleh...haahhaha...ayat jeles nih...heheh..

    ReplyDelete
  8. g ikut as main bola laaa...he he he

    ReplyDelete
  9. Impian saya pun berkecai gak semalam...huwaaaa...

    ReplyDelete
  10. --> su su
    ok baiklah...hehe..

    --> iman
    why?why?
    same kes ke kite ni?
    jap nk g terjah...

    ReplyDelete
  11. i prefer jd penyokong je..hihi

    insyAllah cube lagi :D

    ReplyDelete
  12. --> pia
    hhehhe..samelah kita..tukang jaga beg pun yer jugak..hehe..

    wokehhhh...hhahaha...

    ReplyDelete
  13. lum ada rezeki lagi la tu..sabar ek

    ReplyDelete
  14. tak pe la as mungkin tak ada rezeki lagi sabar2 yeee

    ReplyDelete
  15. --> farah
    tulah..takpe..cube lagi..hehehhe...

    --> angah
    boleh cube lagi kan..

    ReplyDelete
  16. ujan2 ni nak exercise kat mana? :P

    ReplyDelete
  17. --> juliet
    lagi mau tanye ke...hakhakhak...

    errr...

    dok umah la..kemas2 umah..basuh baju..masak..lalalalla...

    ReplyDelete
  18. blogging pun excersice juga...
    minda dan jari jemari...

    ReplyDelete
  19. --> sudais
    ye betulllll..kadang2 penat tau blogging ni...hehhe..

    ReplyDelete
  20. pom2 girl la best, boleh lompat2 sampai nampak sependa dan pijak atas bahu lelaki lepas tu kena lambung, lepas tu lelaki sambut. eh, sukalah! ;)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute