Monday, January 31, 2011

Home » nak mintak tolong sikit boleh?

nak mintak tolong sikit boleh?

tak sure tajuk ada kena mengena tak dengan n3...
hikhikhik..

salam...
adoiii..berpinau mata aku ni..
kepala pun dah weng..weng..
hari isnin je kepala buat hal..
adoiiii..

hari ni tetiba terkurang pulak BW aku..
punye lah bizi khatam satu blog akak ni..
kesian pulak baca kisah hidup dia..
bukan la niat aku nk jadi stalker ke ape ke..
tapi lebih kepada nak tau kisah suka duka kehidupan seorang isteri yg diceraikan ketika sarat mengandung 8 bulan..
sedih kau..
lagi2 bila akak ni tulis pasal anak2 yg rindukan kasih sayang seorang babah..

dari tadi dok cover takut2 orang terperasan aku menangis depan PC ni..
takpelah kak..harap akak tabah ye..
semoga kuat demi anak2..

lagi satu hari ni semua staff UTAR muka ada sinyummmmm..
kehkehkeh..
jangan berjoli yer dengan duit bonus tu..
simpan sikit utk masa depan..
pesanan utk diri sendiri juge..
hehehe...
ehsan dr Google..

alhamdulillah..rezeki..
balik ni nk pegi ushar washing machine sebijik..
tak larat dah nak gonyoh baju oiii...
dan dan tak larat..
hahahha..

brand apa ok yer..
aku nak yg auto..
budget dalam rm700..
tak mampu nak beli yg harga riban2..
huhu..

oklah..ni je yang termampu di update oleh aku hari ni..
sekian..tenkiu sudi bace..:D

17 comments:

  1. huwaaaa.. aku dah sedeh dah..
    xlehbygkan kalau aku kt tmpt akk tu.. smeoga akk tu tabah hadapi semuanya.



    eer..
    xpandai la nk rekemen tajuk WM mana yg paling bagus. tp, skrg aku guna cap samsung. so far.. xder masalah.

    ReplyDelete
  2. ass.. bagi link akak tu bleh tak (ngan si pisang) - xreyn@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. hangin jugak baca pasal pisang tue.....pisang tu lupa ke yg dia amik tu hakk orang...
    emo aku satu hari.......

    cepat2 beli sebelum otot timbul2 he he he

    ReplyDelete
  4. alamak tak taw la brand ape sesuai adeh toshiba ok kot

    ReplyDelete
  5. --> kak ngah
    tulah pasal..ishhh la..mintak simpang la dari family kite..aminnn...

    --> ryn
    dah emel dah..:)

    --> RRU
    ok.noted...tenkiu..:)

    ReplyDelete
  6. --> su su
    kekkekekke..tau takpe..hangin satu badan pasal si pisang tu..hurmmm...

    ok2..baiklah..sebelum otot2 ku menjelma, akan aku dapatkan sebijik..hehehhe..

    ReplyDelete
  7. wah, best nyer dpt bonus! =D

    ReplyDelete
  8. as mintak la jugak link kakak tu..kesian dia...

    ReplyDelete
  9. --> fiq
    alhamdulillah...:)

    --> madam lala
    sy letak kt sini jelah ekk link akak tu..

    http://aidaryzal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. nak beli mesin basuh ka, nak basuh berapa kilo baju?, nak auto ke tak ..tu le cara nak pilih. pilih yg sesuai dgn poket jugak hehehe

    ReplyDelete
  11. akak pun xtau nak rekemen tajuk ape, tp kite gn tajuk sama ngan kakngah SAMSENG.... eh eh... SAMSUNG.... muahahahaha..... so far pon xdak masalah...

    ade link blog tu ker? :P

    ReplyDelete
  12. --> nuriz
    ye kak..mmg kena plih yg sesuai dengan kenipisan poket pun..huhuhu...

    --> MQM
    tulah..ramai jugak pakai brand samsung ni kan..ok takpe..nnt kite tengok ehhh..

    ReplyDelete
  13. alaaaa.. simpan jek duit tu. takyah beli mesin basuh.. basuh ngan tangan lagi bersih. encik as tentu lebih sayang


    .
    .


    .
    .

    yes! biar tgn dia kasar. tgn aku lembut. nanti tentu en as suka kat aku... muahahahahaha.........

    ReplyDelete
  14. hehe, tahniah ada kemajuan dlm hidup :)

    ReplyDelete
  15. --> KTS
    oit..oit..oit...
    hamboi..hamboiiii..hamboiii..
    babab kang..

    elehhh..lagipun en as bukan tengok tang mata..dia tengok mata aku je dah cairrr...hahhahaha...
    opsss..terlebih sudah...hehehe..

    --> MAHD
    ooo..alhamdulillah..sikit2 la..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute