Tuesday, February 22, 2011

Home » » ada ke orang mandi pakai softener?kihkihkih...

ada ke orang mandi pakai softener?kihkihkih...

semalam takde idea nk masak ape..
en asben tetiba pulak nk lauk sardin makan ngan nasik panas..
yelah²..
tak de masalah sebab memang ade setin lagi stok sardine..

aku tengah masak..
en asben dalam bilik air tengah mandi..
tetibe..en asben jengah kepala sikit sambil pegang botol shower cream..

' yang, softener dah abis ni..tolong refill..'

aku blur..
pastu pandang tepi mesin basuh..
softener ade kt situ..
sekadar gambar hiasan..
dari Google..

en asben dah sedar dia salah cakap..
'ehhhh..shower dah abis..tolong lah..'

aku dah gelak durhaka..
kahkahkah..

'mane ade orang mandi guna softener abg oiiii..'
kihkihkih...

en asben tutup pintu, pastu gelak kuat² dalam bilik air...
langsung tak bershower..
rupenya dia shampoo terus satu badan...
kekekkee...

aku sambung gelak lagi sambil goreng ikan kering..
hehe..:)

27 comments:

  1. hehehehehe.. terus tutup pintu sbb nak cover la tu.. mesti malu la tu..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.lawak2...nasib la dia guna clorox.

    ReplyDelete
  3. --> adieyza
    kekekke..tulah pasalnye.heheh.

    --> pengumpul blog
    kalau guna clorox, putih dr sy pulak nnt...ooo tidak.....

    ReplyDelete
  4. lembut abg ko nok.. lps mandi ngn softener.. kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  5. softener kan lagi wangi dari shower gel/foam hehehehe

    ReplyDelete
  6. --> farah
    hehehe..mslahnye en asben sy ni mmg kalau bercakap kondifen habis...hehehe..

    ReplyDelete
  7. adehhh.... agak2 nyer kalau mandi gn softener tu kulit jd lembut cm kain x ? hehehehe

    ReplyDelete
  8. --> MQM
    ntah ler..malam kang nk try..wakakakak..tp try test kt en asben dulu lah..heheheh..

    ReplyDelete
  9. sy pnh cuci muke gune sabun basuh pggan... hohoh pye la trdesak =_="

    ReplyDelete
  10. --> kak yan
    hehehehehe...

    --> sembil9n
    hoh..tak de pa pe efek ke dik...hehehhe..mesti licin berkilat hasilnya kan..heeheh..

    ReplyDelete
  11. kesian dia kena gelak... hahahhahaha... tp comey jek.. :)

    ReplyDelete
  12. waduh.. bikin rontok semua bulu.. hahah

    ReplyDelete
  13. --> athirah
    memang kesian..hehehhe..

    --> cekodok
    rontok = gugur ke?

    ReplyDelete
  14. hahaha softener.. cube la kalau gune downy pergh gle mangy bau badan nanti hehe ;)

    ReplyDelete
  15. patut la softener rumah korang cepat abes,hahahahah

    ReplyDelete
  16. --> CCI
    nasib baik akak pakai Daia jek..hhhehe..


    --> juliet
    ehhh..mane ko tau ni...sape bagitau..huhu..

    ReplyDelete
  17. mandi tutup pintu eh??





    .
    .


    ekekekeke :P

    ReplyDelete
  18. --> KTS
    haruslah tutup pintu..ko ni..ishhhh...


    --> KTS
    baru perasan telur dh abis daaa....heheheh

    --> zanna
    itulah pasal..hehehhe..

    ReplyDelete
  19. klu pakai softener xtau la pe effectnya kat cik abg tu yer...hehe...

    Salam Blogwalking !! ^__^V
    Latest Entry :
    Mayat Obor-obor besar???!!!
    Sebab per blogger letak tutorial?

    Klik-Klik-Klik!! :
    Jom sayang2...sayang..sayang..sayang...!!!

    ReplyDelete
  20. kih2 nasib baik tk guna clorox kalu tak lincin berkilat lah hubby u !

    ReplyDelete
  21. mesti lembutt bandannn pakai softner

    ReplyDelete
  22. --> mr IX
    jadik lembut kottt..awwwww...hehehhehe


    --> kak bee
    kalau betul, sya pun nak pakai clorox jugak lah..hahahha

    --> elya
    tak nak cube ke..hehehhe..

    ReplyDelete
  23. lembut plak 1 badan nanti.. ehhehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute