Wednesday, February 2, 2011

Home » » alhamdulillah..dah dapat dah..

alhamdulillah..dah dapat dah..

dah dapat mesin basuh la..
bukan dapat ape pun..
dengan budget rm 700 aku dapat mesin basuh Samsung 7 kg..
tapi sebab sekarang ni Seng Heng ade potongan harga rm50, jadi lah rm 650..
masih lagi dalam budget..
alhamdulillah..
ini je yg kitorg mampu beli..
jadilah kan..:)

ni lah rupe assistant baru aku tu..
dah berjasa dah malam tadi..
hahaha..
giler tak sabor nk try..
sambil tangan dok pegang manual book..
hehe..
tenkiu en mesin basuh sebab sudi jadik assistant aku..
hehehe..
lepas ni dah tak payah nk menggonyoh baju..
penat oiiii ngankung lame3..
ehhh..cangkung..

kepada en mesin basuh..
sila berkhidmat dengan baik yer..
aku perlukan pertolongan kamu..
hahaha..:D

ni percuma sape yg sudi bace n3 merapu aku pagi ni..
hehhe..
pengantin merahnya mak ngah..
hahha..:)

16 comments:

  1. wah ada 'pembantu baru' hikhikhik...cantik kaler baju pengantin tu..hihihi..merah...

    ReplyDelete
  2. wuihhh dah dapat pic tuk belah as yaa....nak nengok

    ReplyDelete
  3. lawa tema baju.. ^_^
    kim salam kt en mesin basuh jugak yer...hehe.
    Aku ni dh nk kne plan bli jgk dh ni..wlaupn msih bujang.. hik3

    ReplyDelete
  4. --> eryati
    hehehhe..tulah merah menyala..:)

    --> su su
    alamak..semalam bawak dtg opis..lupa nk cakap kt ko..nnt ehhh aku bawak dtg opis..

    --> hafriz
    wasalam..elok lah beli awal2 ni..nnt kawen senang, angkut je masuk umah baru..huhu..

    ReplyDelete
  5. seronok dpt pembantu baru ni. mudahlah kerja mendobi lepas ni.

    ReplyDelete
  6. Akak pun dulu almost a year kawin baru dpt beli mesin basuh..

    ReplyDelete
  7. wahh..harga mesin basuh tu same dgn harga camera sy la. hihi

    ReplyDelete
  8. waaaah! mesti ko tgh rajin nak membasuh baju, kaan?



    .
    .


    .
    .
    .

    ..

    .
    .

    aku anta 3 bakul baju eh. basuhkan. time kasih

    :P

    ReplyDelete
  9. --> kak izan
    heheheh..tulah..senang sikit..nak2 time hujan ni..mmg perlu sesangat..:)

    --> kak yan
    tulah..ade rezeki lebih sikit, tu yg beli..kalau tak, tunggulah...huhu..

    ReplyDelete
  10. --> KTS
    boleh..tp tahun depan baru ko dapat balik baju2 ko tu..nak?


    hahahhahaha...

    ReplyDelete
  11. chantek.... awak di tag sini...

    http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  12. muahahah.... pasni xdak alasan lg lau baju kotor bertimbun yea....heheheh. kpd en samseng...eh eh samsung, sila berkhidmat dgn jujur & amanah yer.. :P

    ReplyDelete
  13. --> CMS
    time kasih tag saye ehh..

    --> MQM
    ye betul..hahhaha..

    ReplyDelete
  14. incik mesin basuh mmg assistent yg berdedikasi....

    ReplyDelete
  15. ala.. sama la.. saya mula g sen heng.. mahal rasanya tu.. sebab saya beli samsung diamond drum 6.8kg dengan harga RM549 jee.. kat kedai lain.. beza 200gram je.. hehehe.. warranty 5 tahun.. kat sen heng kalau tak silap.. nak 5 tahun kena tambah duit rasanya.. :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute