Friday, February 18, 2011

Home » , » apa nak dikata?

apa nak dikata?

selamat pagi..
ni nak sambung n3 semalam..
kenapa dengan kaki en asben tu..

pendekkan cerita..
macam ni..
en asben tanduk bola tu masuk gol..
nasib baik masuk kan..hehheh..
tapi masa nk landing tu, salah step lah pulak..
tetiba aku tengok en asben dah terbaring dah..
referee terus stop jap game..

aku yang dok kt tempat penonton ni dah cuak dah..
ingatkan muke dah tersembam kt padang..
tak pun lutut ke..
ishhh..cuak jugak lah kan..
rupe² ankle yang kena..
macam ni lah rupenya..
nampak macam bengkak giler kan..
tu sebab PBSM letak ais kt tempat bengkak tu..
merasa jugak lah en asben naik stretcher..
hehehe..
ni masa kt Damai Service Hospital..
nk x-ray..
yelah kan..takut jugak kalau ada pa pe ke..
crack ke..
muka tensen menunggu..
motif letak gambar ni..
kitorang datang pukul 9 pagi..
pukul 12 lebih baru doktor panggil..
sabo jelah..
alhamdulillah doktor kata tak retak or patah..
cume ada satu urat tu dah lari sikit..
ntah aku pun tak tau urat ape..

21hb ni ada appointment dengan doktor lagi..
en asben pun dah start keje dah..
yang lagi aku hangin, petang semalam balik keje dia pegi main bola..
ape nak di kate?

sabo jelah..

19 comments:

  1. adoi,sian cik abg dia

    jage hubby ye,get well soon

    ReplyDelete
  2. hehehe lelaki memang macam tue mana bole duk diammm

    ReplyDelete
  3. biasa la..ni lah risiko pemain bola pro...ekekekkek
    bg den dah biaso kono mcm ni..
    pasni jgn stop main bola plak...huhuhu

    ReplyDelete
  4. --> pia
    tulah..alhamdulillah dah ok..:)

    --> angah
    tulah pasal..nk cakap lelebih kang, lain jadik nya...huhu..

    ReplyDelete
  5. lelaki mcm tu lah..haha sabo je lah

    ReplyDelete
  6. sama la ngn abem aku tu.. terhencot2 pn nak gak pegi koje...
    tp, ok la.. g koje kan..
    ini.. g main bola lagi.. adeh... ko bnyk2 saba eh...

    ReplyDelete
  7. --> puan bee
    nasib baik suami kan..kalau lah adik2, memang aku bebelkan 3 hari 3 malam..hehehhe..

    --> kak ngah
    saborrrrr...aku siap bg syarat kt en asben..balik main bola kang kalau sakit, sendiri urut..boleh?hhahaha

    ReplyDelete
  8. cian nye die, hopefuuly ur hsband cpt sembuh ;)

    ReplyDelete
  9. SABAR JA LA...DAH SUKA MAIN BOLA....as sila main bola lagi...nnt nak kena piatt

    ReplyDelete
  10. --> NS
    alhamdulillah dh baik sikit kakinye..:)

    --> su su
    tak su..nnt kalau as suruh urut, urut kuat2 kt tempat sakit tu..hehehhe..giler kejam aku..hahahha

    ReplyDelete
  11. laaaa... ok la tu dia gi main bola balik

    klu dia gi jadik pompom girl, haaaa masa tu barula ko kena risau


    hahahaha


    .
    .

    take care en as. ai risau tau. klu ada apa2, kol ai tau :P

    ReplyDelete
  12. --> KTS
    u ni hari2 risau kan asben ai..

    ai risau tau...
    hakhakhak...

    ReplyDelete
  13. kalau dah kaki bola...sakit pun tetap ku tempuh jua...

    ReplyDelete
  14. aku sokong kts, kalo dia main masak2 ko plak risaukan :D

    ReplyDelete
  15. kire bese la tuk player bola..moge cpt sembuh ye..

    ReplyDelete
  16. hehehe, payah kalo dh minat neh :)

    mg lekas baik yer....

    ReplyDelete
  17. kalo adik2sekeh2 lelaju haha

    jom bee tag as lagik ni

    http://www.puanbee.com/2011/02/contest-anak-ayah-serasi-bersama.html

    haa itu contest org jom join contest bee jugak yer..

    ReplyDelete
  18. salam..

    penyerang utama selalu mcm ni la..
    cuba tengok Zakuan Adha dan Aidil tu,..6 bulan rehat kerana cedera..

    tulah harga seorang penyerang berbisa mcm suami puan ni..

    sabarlah yaa..:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute