Thursday, February 10, 2011

Home » , » kak ngah penyebab segalanya..

kak ngah penyebab segalanya..

kak ngah, aku tak tau nk letak title apa..
ni je yg terpikir dalam paler otak..
hehe..

adoiii..
dah petang baru nk merepek kt sini kan..
tak tau ape lagi yg aku nak repek kan,
aku tepek gambor makanan..
haha..

ni malam tadi punya supper..
sambil² layan bola Malaysia lawan Hong Kong tu en asben request nk kunyah²..
tetiba teringat kat kak ngah..
kebetulan dalam peti sejuk ada crab stick ni..
tapi kulit popia takde..

takpe..kite buat dia..
amik telur sebijik..
tepung kentucky tu sikit..

celup crab stick tu dalam telur dulu sebelum humbankan dalam tepung kentucky tu..
pastu baru humbankan dalam kuali..
hehehe..
dah siap..
dah abg..jom makan..
cicah sos cili aminah hassan dengan mayonis..
cedapppp...

kak ngah, nasib baik en asben tak komplen apa²..
kalau tak, aku sentap sorang²..
hehe..

11 comments:

  1. kahkahkah!!!
    en. as nk komplen apa pun.. perut di kenyang dah!

    wey.. kemain ganaz ko msk yer.. main humban2 jek. tak ngeri ke en. as tgk??

    kang amik award kt banglo aku...

    ReplyDelete
  2. version yg ni lagi hebat dari kakngah.

    ReplyDelete
  3. ehehhe, mcm menarik tertarik gak neh, versi yg humban2 ni akak suka...muahahah

    ReplyDelete
  4. --> kak ngah
    kekekeke..tau takpe..hehhehe..

    maunye tak ganaz..sambil2 humban mate dok pandang tv nun..nk tengok bola punye pasal..hehhe..

    ReplyDelete
  5. --> syida gorjes
    kahkahkahkah....lawan tokeii name nye tu..

    ReplyDelete
  6. --> MQM
    kan..kan..mari humbankan dapur kite..kekekekeke...

    ReplyDelete
  7. terrer..terrer..sekelip mata je idea tu mari nak mengisi pewot kan!

    Hohoho..

    ReplyDelete
  8. main humban pon sedap habis jgk. hehe.

    ReplyDelete
  9. --> mak
    en asben punye pasal..semua jadik terrer..hehehe

    --> noraim
    yg humban2 tu lagi sedap sebenarnya..hahahha..

    ReplyDelete
  10. waa best wat cmni..suke cicah ngn mayo + cili sos...seeedaaaaappp..^^

    ReplyDelete
  11. --> fathia
    same ngan en asben kite..suke no cicah mayo+sos cili..:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute