Saturday, February 12, 2011

Home » , » mungkin...

mungkin...

tajuk macam nak mintak penyekeh...
kekekekekeke...

mungkin dikala korang tengah baca n3 ni aku tengah sibuk jadik pom pom girl kpd en asben..
hari ni en asben ada tournament bola padang kt maktab perguruan cheras ni..
secara automatik nya aku kena ikut..
hehe..
sumber: Google

terpaksa letak gambar kartun ni..
sebab tak gamak nk letak gambar real bila Google..
Astaghfirullah hal azim..
:D

satu lagi nk bagitau..
blog pink-menyala-sakit-mata aku ni dapat award lagi..
sorry lah kak ngah..
lambat ambik..
hehe..

1. copy gambar atas ni letak atas sekali di entry
- tak mo letak atas sekali..aku ngikut org yg bagi award ni..hehehe..

2. nyatakan dari mana dapat award ni
- oooo..dapat dari kak ngah..katanya sebab nama kitorang same..:)

3. listkan 5 blog yg menjadi favorite dan sebabnya
- ni yang lemah ni..tapi yg pastinya blog kak ngah mmg tak boleh miss la..tetiap hari mesti masuk punye..hehehhe..saje je nk stalker kehidupan kak ngah tu..semoga satu hari nanti, aku pun boleh ada banglo sebijik..hehehe..aminnn..
aku saje tak mo panjangkan award ni..hahaha..
jangan marah yer kak ngah..

4. tag blog tersebut dan tinggalkan link
- tak payah tag la kot..kekekekke..

sekian entry berjadual dari aku..
hehe..

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. pom pom gerl? wah... leh masuk realiti show, hehehe

    tahniah utk award :)

    ReplyDelete
  3. pom pom girl tu ape ?
    sorry, taktau . hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute