Wednesday, February 23, 2011

Home » » my big boss..56 tahun sudah..:)

my big boss..56 tahun sudah..:)

23 february 1955..
hepi besday utk abah...
ehsan Google..

yang ke berapa dah ekkk..
jap..nk amik calculator jap..

tekan..tekan..tekan...

ohhh..yang ke 56 dah tahun ni..
alhamdulillah..setakat ni abah still sihat lagi..
cume makin kurus je..
mama aku je kejap kurus kejap kang gemok balik..
apo apo yolah ma..janji sihat walafiat mereka berdua ni..
aminnn...
takde gambar terbaru..
ni gambar time raya tahun lepas..
takut tak tengok misai abah aku tu..
kihkihkih..sila takut...

semoga abah and ma dipanjang kan umur..
sihat and happy selalu..
takyah stress²..
awal bulan depan insyaAllah along ngan As balik Chini..
kite jumpe di sana sana sanaaaaa...
kekekkekke...

p/s : en NUFFNANG, agak² bila nak bagi saya BE baru pulak ni..
dah lame rase nya BE baru tak muncul..
hehe..peace...

8 comments:

  1. --> kak ngah
    kadang2 lentik jugak tu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. eemmm tinggal tunggu cucu je tu...

    ReplyDelete
  3. --> kak yan
    dah 4 org dah cucu tu..kalau nk tambah lagu,tunggu lah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. nak balik chini eh?


    .
    .

    .
    .

    jgn lupa bawak balik hadiah besar eh. setakat wish dlm blog ni, abah tak pandang!

    :P

    hahaha

    ReplyDelete
  5. selamat panjang umur pakcik. semoga sihat sentiasa. bahagia sentiasa.

    .
    .

    err.. aku anggap je la abah ko baca blog ko ni

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute