Monday, February 21, 2011

Home » , » puding trifle..

puding trifle..

atas permintaan ramai..
ehhh..
atas permintaan anak tekak aku jek..
hehehhe..

aku repeat buat Puding Trifle ni sekali lagi..
itupun selepas jenuh pujuk en asben pegi beli swiss roll tu..
sebab bahan² lain memang dah lama beli..
hehe..
guna balik gambar ni..

cerita banyak tak guna, meh tengok hasil yang tak seberapa..
kekekekke..

kali ni aku dah standby camera kt dapur..
hahaha..bukan ape takut korang tak percaya aku dah buat..
hehe..
taraaaaa..
sape² kurang yakin pada aku tu, sila lah yakin sekarang..
hehe..
mintak maaf la..
presentation kureng..tapi rase terbaaekkkk..**lempang**

hari ni bawak bekal puding trifle pegi kerja..
masa kt umah, puding ni semua berdiri..
tapi dah sampai ofis, ade pulak yg dah terbaring..
mengantuk kot...
hahah..:)

21 comments:

  1. antara dessert pertama yg au pandai buat..:P
    tp skrg dh malas nak buat lg dah...

    ReplyDelete
  2. --> kak ngah
    kekekkee..kalau aku antor sikit, agak2 ko malas tak nak makan...hehehehhe..

    ReplyDelete
  3. wah..pandai dia buat trifle...Kak-M suka yang jenis lembik lembik tu..kena suap sudu, memang tak leh lawa macam awak buat.....

    ReplyDelete
  4. kak munna pun baru je buat puding ni....

    ReplyDelete
  5. --> angah
    bleh la buat lepas ni angah kan..hehehe

    --> Kak M
    takdelah pandai sgt pun..tengok resepi jugak tu..

    --> munna
    yeker..hehhehe..

    --> ayuni
    20 sen....hehehhehe..

    ReplyDelete
  6. sangat power la korang org perempuan masak.. jeles cacing... ajar la gak cacing!

    ReplyDelete
  7. waaaah sedapnye! terloir tengok! nak cuba jg laaa! thanks ^__^

    ReplyDelete
  8. --> cacing
    cacing, saye pun baru belajar masak ni..meh la kite same2 belajar..hehehhe..

    --> CGG
    cgg nk sikit ke..hehehehe..

    --> CPS
    cube jangan tak cube tau..:)

    ReplyDelete
  9. saya pun nak try la.. nampak sedap tu.. nak cari resepi.. hihi

    ReplyDelete
  10. --> @e_da
    carik jangan tak carik..kalau google mcm2 keluar nnt..hehhe..

    --> farah
    macam tu lah..hehehe..

    ReplyDelete
  11. ko ingat puding tu tak penat ke berdiri lelama??

    :P

    ReplyDelete
  12. --> KTS
    aku tak tau pulak puding tu reti penat..kalau tak aku mesti baring kan awal2..kekekeke..

    ReplyDelete
  13. en.as kona baring maka terbaringlah puding tu.

    ReplyDelete
  14. --> juliet
    hahahha..ko ni macam tau tau je kan..kekekekke...

    ReplyDelete
  15. --> daleela
    cubelah..sonang je ni..:)

    --> dak comot
    boleh je..meh dtg umah..hehhee..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute