Wednesday, March 30, 2011

Home » » Asleenda 1st GA ~ Hadiah ~ update 3

Asleenda 1st GA ~ Hadiah ~ update 3

ok..
hadiah utk pemenang Asleenda 1st GA dah pun selamat sampai kt tangan aku..
macam yang aku cakap, hadiah takdelah mahal sangat pun..
tapi aku ikhlas nk bagi kt pembaca blog picisan aku ni..
harap pemenang GA aku nanti sudi terima hadiah kecil ni..
huhu..
FM yang di order dari SINI..
kepada sesiapa yang berminat, boleh la klik link tu..
pastu ushar hasil kerja tangan owner blog, pastu order terus ok..
jangan malu2..jangan segan2..

ye..hadiah GA aku nanti FM..
tapi ni FM frame gambar tau..
so boleh lah letak gambar pastu tepek la kt peti ais umah korang yer..


ok..
tu je update pasal hadiah utk GA aku kali ni..
walaupun tak semahal mane, tapi aku ikhlas tau..
hehe..:D

13 comments:

  1. comey sgt..harap2 me bertuah kat sni..:)

    ReplyDelete
  2. wah, bestla hadiah ni.. FM lain dr yg len

    ReplyDelete
  3. tak kisah lah ass..dapat apa pun hehe yg penting ikhlas..

    ReplyDelete
  4. comel...sy suka fm...yg ni ada kelainan...harga x penting yg penting kenangan brg tu yg paling berharga...hrp ada luck kt sini...

    ReplyDelete
  5. yg penting ikhlas..tggu la sape pemenangnya yg akan dpt hadiah kiut tu..:)

    ReplyDelete
  6. sukanya...bertuah tak zu ni?? suka warnanya...lau dapat ni..terbayang nak masuk GA je...tiap2 hari tgk perkataan "GA" tu....

    ReplyDelete
  7. comel la..harap2 ada rezeki azni nnt..

    ReplyDelete
  8. comei comei. harap bertuah kali neh. huhu.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute