Sunday, March 27, 2011

Home » » asleenda 1st GiveAway ~ update 1

asleenda 1st GiveAway ~ update 1

ok kat bawah ni aku listkan nama2 peserta GA aku..
aku update 50 nama dulu yer..
yang ni aku dah pegi cek..
and dah lulus periksa..
mata aku pun dah berpinar..
hehehe..

kalau nama korang takde, takpe..
bawak bersabar..
tunggu next update ok..

9) suhada
10) azni
11) jieda
13) mariah
14) umiliza
16) nana
18) zuneta
22) deqlis
27) ariffda
31) fieda 32) zai kulim
33) zie
34) suzie
39) jannah
40) maizura
43) pzah
49) firas ct

ok..
cube tengok nama korang tersenarai ke tak..
kalau tersenarai, inform kt komen tu yer..
time kasih..
have a nice weekend..:D

13 comments:

  1. cik leenda naper nama saya x der saya dah letak link dah...

    ReplyDelete
  2. waaaargghhh..nama akak nora tak ada aaaa..cek cepat ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. da add akak dlm bloglist sy.. sowie, bru dpt apdet blog.. hihi...

    ReplyDelete
  4. mn nyer no mummy??dah join pun tak der ke???ish2 pelik2..agak2 tak menang lah nie...

    ReplyDelete
  5. no 18...dah ada tu...no bertuah tu kut??? hehe...

    ReplyDelete
  6. Hi asleenda...knp nama saya tak tersenarai tu..huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute