Friday, March 4, 2011

Home » » belum layak jadi blogger tegar lagi ni...:)

belum layak jadi blogger tegar lagi ni...:)

semalam jiran sebelah umah baru balik dari kampung...
kelantan nun..
alhamdulillah dapat buah tangan dari diorang..

walaupun bukan buah yang aku dapat..
tapi dapat sayur sawi satu ikat, timun pendek selonggok,
asam jawa yang ada gula tu satu botol,
keropok ikan satu peket besar..
alhamdulillah..murah rezeki akak ngan abang sebelah umah ni..

memula tengok sayur sawi tu, akak tu cepat² cakap..
'sayur ngan timun ni tanam sendiri..'
hehehe..

lepas akak tu balik je, aku ada la snap gambar buah tangan dari kelantan tu..
kate blogger tegar kan..
ahhahhaa...
tapi datang opis pagi ni, tengok² camera tertinggal kt umah..
ade cable je ni..

biase orang tertinggal cable kan..
aku tertinggal camera..
hehehhe..
memang lah tak boleh jadik blogger tegar..
tak layak lagi..hahhaha...

9 comments:

  1. hhmm.. aku pun tak berapa tegar pun.. semedang lupa nk amik gambar. especially bila bab anak2 aku buat aku meroyan. dh sibuk layan kepala hangin aku jek.. mana nk ingt amik gambar bagai.. :P dah cool.. baru tingat.. acane tuh!

    ReplyDelete
  2. kakngah : sama la kita.....hehehe

    xper, nanti jgn lupa hapdate pic ye dear, nak gak tgk timun kontot tu :)

    ReplyDelete
  3. xpela x tegar pun.janji rajen updet kan? best la dpt jiran yang ramah mesra dan pemurah..jiran kita dulu...sobsob..x baik mengata

    ReplyDelete
  4. ai jannah kat komen atas tu~ hee..mommy lagi la tak tegar,pakcik goggle jer tukang cari pic~hee

    ReplyDelete
  5. kekekeke, aku rasa abg as selalu pesan jgn letak pic dia kat blog :D

    ReplyDelete
  6. kakchik pun tak tegar. segar je. hihi ..

    ReplyDelete
  7. oooohhh..bukan blogger tegar...photographer tegar. jgn tersalah eja jadi grasshopper tegar sudah.

    tapi tak salah eja kan kan kan...haishhh kak ct ni jgn nak macam2 la

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute