Thursday, March 3, 2011

Home » » bengang aku pasal tipu tipu tipu tipu tipu klik nih...

bengang aku pasal tipu tipu tipu tipu tipu klik nih...

aku kan dah lama peratikan benda ni tau..
cukup la tak berkenan..
tapi aku biar je..
malas nak kecoh² sebenarnya..

akhirnya keluar jugak entry pasal tipu² klik ni..
tak kisah la tipu klik ape pun..
NUFFNANG ke..
HEARTBEAT ke..
saya dah follow, follow saya balik yer..
padahal takde pun pic profile dia kt follower tu..

memang selama ni aku tak kisah pun..
lantok lah deme nak tipu ke ape ke..
nak marah?
lagilah takde..
siapelah aku ni..cume blogger picisan atau lebih tepat lagi blogger-ikut-suke-hati-aku-kadang-update-kadang-tak..haha..

cube kamu kamu semua tengok gambar bawah ni..
yang ada anak panah tulah..
segala maklumat terpaksa dirahsiakan utk kesejahteraan sejagat..
amboiii ayat...

ape ke heyyyy nya..
dah bile masa pulok teman ada Heart Beat (HB)..
nampok sangat kome menipu teman..
deyyy yennadeyyyy....

katelah aku memang pasang HB tu, aku pun jujur lah klik dia balik..
aku ni jujur orangnya..
sila percaya..ngeeeee...

akak² makcik² adik² abang² yang pasang HB tu hati² lah..
sila jujur dengan setiap ape yang anda lakukan..
memang tak semua buat benda tak elok ni..
yang betul² klik tu, SYABAS Inspector Shahab...
kehkehkeh...

tu je nk cakap..
dah tak bengang dah..
hehehe..

13 comments:

  1. ISK ISK..
    Sabo je laa tgk gelagat dorg tu..
    tak baik tipu kan

    ReplyDelete
  2. huhuhu..
    memang camtu
    kadang2 kata saya da folo
    kamu..cek2 idaknye folo
    nipu aje huuhu macam2 la

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pon HB tuh
    hihi
    eh biasa nya org2 yang suka ckp "klik2 nuff" bla2, ni mmg kita tak layan
    mesti tipu pny
    mana ada dia klik nuff kita kan kan kan

    ReplyDelete
  4. "owhh..ni main tekan2 jer ikut suka hati..sepatutnya kita kena pikir dulu nak ckp apa,nak tanya apa..macam2..yg bab folow tu,akak selalu kena..ckp dh folow,tapi tak pun...ni mesti niat nak tambah folower jer semata-mata..entri pun langsung tak baca.."

    ReplyDelete
  5. aku memang tak klik.



    .
    .
    .


    .
    .


    wuit! aku ckp betul pun nak bengang lg ke? :P ok laaaa.. nanti aku tolong klikkan. buatkan aku truffle eh. time kasih


    sabar je la eh

    ReplyDelete
  6. ala yg janji nk klik pun tipu jugak..bee malas gak nk layan nih..tawar hati bila dah tau org main tipu gini

    ReplyDelete
  7. eh lupa jom tengok
    http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/03/jual-kain-kain-cotton-bersulam.html

    ReplyDelete
  8. sama la.. aku xder pn HB.. tp ada agak la yg sesat2 kata dh klik HB.. sengal!

    ReplyDelete
  9. hehe macam-macam ragam orang sekarang.. debush!

    ReplyDelete
  10. penah terkena juga...mls nk layan..yg best tuh..klik nama kt shoutbox terus pi kat iklan hb dia....sangatla geram...awatlah ada yg tamak smpi cmtu...

    ReplyDelete
  11. kalo bengang lepaskan betul2, kang migrain pulak :D

    ReplyDelete
  12. Biasala tu jenis baru nak up memang suka wat cmtu..sabo jela :)

    ReplyDelete
  13. sabo la kak...nk buek camno..tp saye mmg da follow awk..:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute