Thursday, March 31, 2011

Home » » dah tak boleh nak pacak dah..

dah tak boleh nak pacak dah..

adam sudah botak..
tadi call adik aku kt kampung..
dia kata hari ni ade buat cukur rambut anak dia..
tapi buat kecik2 je..
mama buat pulut kuning, pastu panggil nenek bidan yang urut dia hari tu..
adam masa 21 hari..
rambut banyak sampai boleh pacak..
sape punye kerja lah ni spike kan rambut si kecik tenit ni..
kehkehkeh..gelak jahat..
ni gambar yang adik aku MMS..
maaf, gambar kurang kualiti, sebab adik aku pakai HP tak berapa canggih..
takpe..dia tak tau aku tulis mcm ni..hehe..
tapi still boleh nampak si Adam dah botak..

adik aku kate Adam tak nangis pun..
tapi nenek tu sibuk cukur rambut,
dia sibuk buat 'projek'..
ish ish ish...sabor jelah Adam oiii..

so, no more spike..kehkehkeh...

15 comments:

  1. asyik adam je ni, bile nk story anak sendiri ni..jgn tunggu lama-lama..ihihi

    ReplyDelete
  2. suka yg adam rmbut spike tu
    handsome! comel!
    =)))

    ReplyDelete
  3. --> pia
    hehehe..yg mane comel..yg botak ke yg rambut spike..hehehe

    --> munies
    kahkahkah...tunggguuuuuuu..
    insyaAllah ade rezeki, bnyk lah cerita kt blog ni..hehehhe..

    --> farysa
    takpe..tunggu adam tumbuh rambut balik ehh..hehhee

    ReplyDelete
  4. alolooo..tembam pipi adam:)
    sama nama dgn my son..he3
    rambut pacak mmg sinonim budak2 lelaki zaman skrg nie:)

    ReplyDelete
  5. adam someylll.....
    bertambah someyl ble dah butakkk...
    weee~~

    ReplyDelete
  6. --> azlin
    tulah..kadang tu bukan anaknya yg nk pacak..mak2 yang nak pacakkan rmbut anak diorang..hehehhe..

    ReplyDelete
  7. --> BBB
    tapi tak boleh nk pacak dah..huhu..

    ReplyDelete
  8. baek punyer cenderamata ko bagi kt nenek bidan tu eh.. adam...

    ReplyDelete
  9. --> kak ngah
    hahahha..itulah pasal..nasib baik baby punye..takdelah bau paung sangat kan..kehkehkeh...

    ReplyDelete
  10. ala comel adam dia....adam kina pulak dari kecik mmg kureng rambut. sampai la sekarang.kalau nak buat rambut pacak kena pacak betul² kalau tak kejap je pacak dia.

    ReplyDelete
  11. bila la nak dpt jumpa anak achik niee

    ReplyDelete
  12. fuh... dari gaya rambut david arumugam.. eh silap2.. david becham, terus jadi rambut ronaldo... butak licin... heee.... tomei je...

    ReplyDelete
  13. masa ada rambut muka lain la..
    yang botak tu mata besar sikit..
    heheh

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute