Wednesday, March 9, 2011

Home » GA cekodok pisang..hehehe...

GA cekodok pisang..hehehe...

teringat ingat pulak cekodok pisang mama aku ni..
adoiiii...
cekodok pisang yang kaya dengan pisang..
bukan kaya dengan tepung..hehe..

ni makan petang masa balik kampung hari tu..
kalau kat kampung kan, makan aje kejenya..
tak stop stop..
macam mane nk kurus..
adoiiii...

ade ke yang perasan aku dah pasang Heart Beat kt blog aku ni..
hehhe..saje je join..pendapatan pasif katenya..
so, sape2 yang dah klik HB aku tu, inform ye..
tapi tak mo tipu tipu tipu klik ok..
klik secara jujur, amanah dah fatonah..
amboiii...

p/s : jom join ramai² GA aku..
mana tau rezeki korang ke..
sape tau kan..

14 comments:

  1. dlm esbok aku ada stok pisang. sat g blh buat cekodok pisang. bancuh kopi O kaw.. wallah!

    ReplyDelete
  2. --> kak ngah
    wahhh...aku dah lama tak menikmati keenakan kpo O kaw..
    sedihhh betullah..
    kalau minum kang, en migrain sibuk nak datang jek..adoiiii..

    ReplyDelete
  3. apasal cekodok ko lain rupanya??



    .
    .

    tak macam yg aku buat.
    dinosaur, badak sumbu takde ke??


    hahaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Salam kenal.

    Cekodok pisang sangat sedap dan in bila makan waktu hujan macam ni.

    Nyum nyumm

    ReplyDelete
  5. teringin plak cekodok...
    jap lagi nak suh mak buat laaa..
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  6. --> KTS
    sebab bukan aku yang buat..
    mama aku yang buat..
    kalau tak, lebih kurang je dgn ko punya tuh..
    hehhehe...

    --> SND
    wasalam..salam kenal..
    tulah..teringat ingat pulak..
    adoiii...

    ReplyDelete
  7. --> nard
    amboiiii..
    makcikkkk, jgn buat..
    suruh nard buat sendiri..
    hehehhe..

    ReplyDelete
  8. nampak santek je kalo mak-mak yg buat :D

    ReplyDelete
  9. cekodok pisang..
    sedap mkn time panas - panas..
    dah sejuk..
    temel la plak!

    ReplyDelete
  10. --> juliet
    tulah pasal..aku siap tanya lagi mama aku ape rahsianye..
    kekekke..

    --> SM
    betul3..pastu lawan pulak teh O suam..perghhh..layan...hehehe..

    ReplyDelete
  11. oooooooooooooooooooooooooo... patutla sebentuk.ingatkan ko yg buat.

    baru aku nak terkecik ati tadi.. hahaha

    ReplyDelete
  12. --> KTS lagi
    hahahhaha..nnt la aku dah terer buat cekodok ni jadik sebentuk je...aku riakkan kt sini..
    hahahhaha..

    ReplyDelete
  13. Ingat esok petang nak buat cekodok buat minum ptg..best..

    ReplyDelete
  14. sedap2..dh lama tak makan. huhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute