Wednesday, March 23, 2011

Home » » hantar surat kepada Nuffnang..

hantar surat kepada Nuffnang..

pagi tadi kan..
tetiba je aku pegi antar surat kt NUFFNANG..
kehkehkeh..

bukan surat cinta..
bukan surat mintak kerja..
ape lagi surat benti kerja..

act, aku hantar ticket kt NUFFNANG..
saja nak tanya diorang kenapa aku dah lama tak dapat BE..
adakah blog aku bermasalah..
asyik tengok orang lain je dapat kan..
mane boleh tahan..
bukan lah dengki atau iri hati..
no no no...

kalau tak salah, tahun ni sebijik BE pun tak dapat..
huhu..sedih..
walaupun tujuan sebenar ber blog ni bukan lah nk kejar income semata mata..
tapi kalau peluang dah depan mata, kenapa kita nk tolak rezeki kan..

walaupun income yang masuk takdelah lebat kencang seperti anda anda anda semua..
tapi bagi aku dah syukur Alhamdulillah dah..
at least BE tu jadik pembakar semangat untuk aku update selalu kan..
walaupun sekarang ni aku memang selalu update walaupun isi nya merapu..
kuikuikui...

harap pihak NUFFNANG perasan lah surat aku tu..
aku tulis BM jek..senang paham..
kang aku tulis BI, tunggang terbalik, terus langsung NUFFNANG tak nak kasi aku BE..
hehehe..

so, tunggu dan tunggu jawapan daripada NUFFNANG..
:D

11 comments:

  1. Nuff cpt je jwp nti...biasa le adat berblog

    BE pia pon lame xdpt,baru2 ni dpt..syukur

    ReplyDelete
  2. ayyayay...be tak salu dapat gak...untung nasib badan jer la...hahhaa

    ReplyDelete
  3. --> pia
    harap cm tulah..
    ooo dpt BE baru ehh..tahniah..hehhe

    --> nick
    tulah yg musykil tu..
    tahun lepas berderet deret BE..tp tahun ni langsung takde..
    manelah tau blog sy ni ade problem ke..malu bertanya sesat jalan..ye tak?

    ReplyDelete
  4. thn ni nuff mmg kedekut BE la..
    tak mcm thn lepas
    blog cikai ank aku pun dpt BE gak.. kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  5. wahh siap anto surat tu....mama pun dh berbulan tak dpt be..sedih gak ni...

    ReplyDelete
  6. --> kak ngah
    Nuffnang kedek?
    kehkehkeh....
    tak baik woooo...

    --> juliet
    musuh jangan di carik..
    kalau musuh dtg aku larik..hehehhe..

    --> mama ogy
    alah mama..klik je kt Nuffnang tu..saje bertanya mana tau nuffnang nk bg ke lepas ni..hkihikhik...

    ReplyDelete
  7. eh samalah
    tahun ni lgsg takde BE
    mcm sedih je
    nak update blog pun mcm malas jadiknya

    ke nuff concentrate kat churp2 erk??

    ReplyDelete
  8. angah dah 2-3 dah hantar surat gak..tanya be tapi still tak balas2 lg

    ReplyDelete
  9. angah dah 2-3 dah hantar surat gak..tanya be tapi still tak balas2 lg

    ReplyDelete
  10. --> dayu
    ehh..tak sangka dayu pun dtg terjah sini..hehehe..

    ermmm..tak tau lah nuffnang sibuk dengan ape..rasenya diorg tgh concentrate kt CPA punye iklan kot..
    takpe2...kite tunggu jelah..hehehe..

    --> angah
    yeker..alaaaa...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute