Friday, March 4, 2011

Home » , » ingatkan Gary manelah tadi..

ingatkan Gary manelah tadi..

semalam masa tengah masak tu tetibe nampak sekor siput ni..
bukan siput babi tau..
siput yang size kecik sikit tu..
ala..yang biase kt kebun² sayur tu..

sesat agaknya sampai masuk dalam umah aku tu..
aku ni jenis tak boleh tengok, cepat je nak sprayy...
hahaha..giler kejam kan..

pastu en asben tanya..
'spray ape tu yang..'

aku jawab..
'ni siput ni..tetibe masuk dalam umah..syg spray la..
dah mati dah..'

en asben datang tengok..
'laaa..nape spray dia..kesian la kt dia..'

aku terus jadik sedih kt situ..
huhu..
en asben pegang tisu and buang siput kecik tu..

pastu tau en asben cakap ape masa nak buang siput kecik tu..

'kesian Gary kena spray...'

aku macam...
'Gary..? Gary mane..?'

'Gary lah..kawan Sponge Bob tu...'
sumber : Google

cissss...
langsung aku tak jadik sedih..
adoiiii..suami ku suami ku..
sejak bila terjebak dengan Sponge Bob ni..

aku yang suke kartun ni pun, tak ingat nama kawan kawan Sponge Bob tu..
kecuali Patrick...sebab ade patung Patrick tu..
hehe..

14 comments:

  1. --> rubi
    tak cayer kul 5 ni tengok sponge bob tv 9..hehhehe..

    ReplyDelete
  2. small thing kalau ikhlas can change the world. humour cerita awak ni. en suami awak pun kelakar juga.

    keep it up.

    ReplyDelete
  3. katun kesukaan suami ku, :D

    especially dah dialaih bahasa melayu nya,t9

    ReplyDelete
  4. nangis la spongebob..sayang giler tu kat gary..kekeke

    psstt..tak lama lagi mesti expert pasal kartun..sebut jer kartun apa smua tau..sbb? layan kerenah anak2 :P

    ReplyDelete
  5. Kesian gary kan.? hehe (saje nak buat org tu susah hati jek)
    wahaha

    ReplyDelete
  6. uhhhh~ cian gary mesti mak ea wisau kan kan????haaa...

    ReplyDelete
  7. btol la kesian gary.apa la leenda ni..hihi

    ReplyDelete
  8. haha macam ank bee..panggik siput tu gary!

    ReplyDelete
  9. suka bc n3 spongebob...follow ye, jom ikut ke dapur cari makan

    ReplyDelete
  10. hehe..asben kak tu mmg pandai wat gurau tau..

    ReplyDelete
  11. haha. sy suka cite spongebob. hihi.

    ReplyDelete
  12. Ingatkan anak yg panggil gary...rupanya si suami.. Sweeett ja..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute