Monday, March 14, 2011

Home » » korang tak salah umah la...

korang tak salah umah la...

haii..
ehhh...ehh..dah betul dah ni..
korang tak salah umah la..
hehehe..

hari ni aku mental sikit..
sebab ape jadik hijooo ni..
sebab aku dah loya tengok kaler blog aku yang terang pink menyala tu..
kesian korang yang dah lama loya tengok kaler blog aku selama ni..
heheh..

ni pun aku rase tak lame kot..
silap silap esok bertukar kaler lagi..
ampun kan kami penunggu gua..
hehe..

6 comments:

  1. salam..

    blog yg cantik..sejuk je mata memandang...hijau..:)

    ReplyDelete
  2. adehh, igtkan blog sape td. huhu. lawa ;)

    ReplyDelete
  3. ok per tapi suka layout cam dulu hee...im soli pendapat jer

    ReplyDelete
  4. haha sengal awk nih
    bw kiko nga up trafic kawan2 ;)

    jum click2 hb n nuff :D

    ReplyDelete
  5. Taip hari makan kangkung pun tak sedapkan..so, ubah2 selera lah ye..heee

    ReplyDelete
  6. la... pelik gak... dtg pagi2 nie tetiba warna hijau..ingatkan salah rupa2 betul hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute